Fortsatt samarbete med Andreas Brinck

Andreas brinck volleyboll vingåker volleybollklubb vvk pt personlig träning tränare fysträning idrott västerås västmanland sats member 24 factor functional gym patrick rapp

Foto: Fanny Olofsson, https://www.facebook.com/VingakersVolleybollklubb?pnref=lhc

Sport Performance Center förlänger sitt sponsoravtal med volleybollspelaren Andreas Brinck.

Andreas och Sport Performance Center har jobbat tillsammans under hösten inför EM-kvalet för U19 landslaget och har nu bestämt sig för att förlänga kontraktet till nästa säsong. EM-kvalet gick bra för Andreas där han låg på en hög poängstatistik även om Sverige inte gick hela vägen i kvalets svåraste grupp. Arbetet som Andreas har lagt ner på sin fysträning har gett resultat även för spelet på hemmaplan där han efter halva säsongen noterats för 20 blockpoäng att jämföra med förra säsongen då det blev 13 block på hela säsongen.

– Jag är den grymt mycket bättre spelare nu. Jag hoppar högre, slår bättre och är snabbare. Jag tycker jag är bättre på all sätt nu, säger Andreas om effekten av träningen med Sport Performance Center.

Sport Performance Center kommer nu att ansvara för Andreas fysträning under resten av säsongen samt under hans försäsong. Patrick Rapp, fystränare och ägare på Sport Performance Center, berättar lite om träningen:

– Exakt hur det kommer att se ut kommer att dikteras av hur långt Vingåker tar sig i slutspelet samt hur Andreas landslagsuppdrag kommer att se ut under våren och sommaren. Jag hoppas på att få lägga mycket tid på en redig försäsong där vi kan utveckla både styrka och explosivitet men där vi också hinner lägga mycket tid på att jobba med kinetiska kedjor i kroppen, med skadeförebyggande träning och göra det där lilla extra som andra i sporten inte gör under sin försäsong. Mitt mål är att Andreas ska vara förberedd för de krav som sporten ställer på hans kropp. Jag vill att han ska klara av säsongen utan skador och ha kapacitet att spela ännu bättre för varje säsong.


 

Andreas Brinck är en av de mest lovande juniorerna i svensk volleyboll kommer under resten av säsongen och även under kommande försäsong få hjälpa med sin fysträning av Sport Performance Center. Han kommer att få hjälp att bli starkare, mer spänstig och att orka mer.
Jag ser fram emot att jobba med Sport Performance Center och det känns helt rätt att samarbeta med dem på min resa till toppen, säger Andreas.
Sport Performance Center sysslar med träningskonsulting för idrottare, motionärer, föreningar och företag bestående av personlig träning, träningsplanering, föreläsningar, fystester samt coachning.
Sport Performance Center hjälper allt från motionärer som vill genomföra sitt första maraton till privatpersoner som vill gå ner i vikt samt elitidrottare som vill prestera bättre internationellt. Förutom att optimera individers och lags prestationer vill Sport Performance Center även se till att de klienter de jobbar med får de bästa förutsättningarna för en hållbar kropp och därmed en lång karriär.

Vad tycker kunderna?

"SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!"
- Erica

"Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate."
- Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
- Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com