JULKALENDERN 2018

Denna december kommer innebära mer än bara glögg, pepparkakor och uppestittarkvällar! December kommer även att betyda TRÄNING!
Varje dag från och med den 1a december till julafton runt lunch kommer jag att släppa ett träningspass som du kan göra! Passen kommer att släppas på YouTube och på Facebook.

Det vore väldigt roligt om du ville göra passen med mig! Du får mer än gärna tipsa vänner och familj om julkalenden och dela passen med alla dina vänner och kollegor! Det vore kul om så många som möjligt fick tillgång till passen och gör denna december till den starkaste någonsin!

Följ oss gärna på våra social medier, kommentera passen på facebook och YouTube och tagga oss på instagram (@sportperformancecenter) medan du gör passen!

Facebook: http://www.facebook.com/SportPerformanceCenter
Instagram: https://instagram.com/sportperformancecenter
YouTube: https://www.youtube.com/user/TheSportPerformance

Vi ses den 1a december! /Patrick

Vad tycker kunderna?

"SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!"
- Erica

"Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate."
- Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
- Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com