Personliga tränaren Pierre Sundin börjar jobba på Sport Performance Center i Västerås

Trycket på våra tjänster som personlig träning, rehabilitering och kostupplägg ökar vilket vi är fantastiskt glada och tacksamma för. Det går faktiskt så bra att vi har letat efter ytterligare en nyckelperson att komplettera vårt team med. Och vi har hittat honom!

Pierre Sundin är ett bekant ansikte för alla oss som hållit på med kampsport i Västerås. Pierre har en diger meritlista som ledare inom idrottsrörelsen med landslagsuppdrag och flera mästargrader inom bland annat taekwondo. Han har redan hjälpt hundratals personer att må bättre både fysiskt och mentalt och nu är vi glada att han även vill hjälpa er att nå era mål hos oss på Sport Performance Center.

 

Pierre beskriver sig själv och samarbetet så här

Jag tror på att allt börjar med en tanke och en vilja, och däri ligger svaren till en lyckad förändring. Under större delen av mitt vuxna liv har jag väglett och inspirerat mig själv och människor runt omkring mig till att bli den bästa versionen av sig själva. Jag har hjälpt klienter till att göra kroppsliga förändringar, bygga upp mer självkänsla och självförtroende samt ändra tankemönster och beteenden.

Min nyfikenhet och vilja till utveckling har lett till att jag nu är mästare i flera koreanska kampsporter. Jag har också utbildat mig till personlig tränare, kostrådgivare, massageterapeut och coach inom personligt ledarskap och personlig utveckling.

Min målgrupp är omfattande och jag tar emot dig oavsett om du är helt otränad, vardagsmotionär eller elitidrottare, ung som gammal. Det som är samstämmigt med de som kommer till mig är att det finns en början till vilja att skapa en verklig förändring. Inga snabba lösningar utan roligt, utmanande och konstant arbete mot dina mål och drömmar.

Mötet med dig som klient betyder mycket för mig och jag ser det som en styrka att få jobba och träffa olika typer av människor. Jag hoppas at få chansen att berika många fler människor med mitt positiva, nyfikna och kreativa sätt att träna och coacha personer både mentalt och fysiskt. Som personlig tränare och coach är jag lyhörd, uppmuntrande, rak och ärlig. Mitt fokus är att ta fram det bästa i varje människa och bygga vidare på det!

Att inleda ett samarbete med Sport Performance Center ser jag som en stor möjlighet. Jag delar framför allt Patricks filosofi att alltid sätta klienten i fokus och ta hänsyn till dennes mål, förutsättningar och egenskaper.

 

Patrick beskriver samarbetet så här

Jag och Pierre har följts åt under en lång tid när vi både drev kampsportsklubbar, Pierre inom de koreanska kampsporterna och jag inom karate. Jag har en bra inblick i det arbete Pierre gjort inom kampsporten och den otroligt framgångsrika verksamhet han byggde upp. Inte nog med att han var med och byggde upp en av Västmanlands största kampsportsföreningar, han skapade också grogrunden för många duktiga utövare och instruktörer.

Den bakgrunden gjorde att jag inte behövde fundera länge på om Pierre skulle passa in på Sport Performance Center. Jag vet att han lägger ner själ och hjärta i allt han gör och att han hela tiden utvecklar sig själv för att sedan kunna hjälp andra. Han kommer med sin energi, glädje och kunskap tillföra mycket för oss på Sport Performance Center och alla som tränar här. Jag ser fram emot ett spännande samarbete!

 

Träna med Pierre

Redan nu kan du boka tid för konsultation, träning och coachande samtal med Pierre genom att maila pierre@pierresundin.se eller ringa honom på 070-368 41 44.