VM-guld till F17-landslaget i bandy

VM-guld vm guld bandy vsk hammarby matilda plan maja oden patrick rapp sport performance center pt personlig träning personlig tränare fysträning idrott fys

I natt tog F17 landslaget i bandy VM-guld!!! I landslaget finns tre spelare från VSK Bandy med!!!!!!! Stort grattis till hela laget och ett speciellt grattis till Maja Odén, Matilda Plan och Isabelle Larsson! Ni är bäst (i världen)!!!

Läs mer på Svenska Bandyförbundets hemsida HÄR.

Vad tycker kunderna?

"SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!"
- Erica

"Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate."
- Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
- Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du har alltid en gratis konsultation hos SPC där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com