Personlig träning personlig tränare, PT, Västerås, gym

Sport Performance Center är stolta över att få jobba med så många otroligt motiverande klienter varje vecka och vår passion är att hjälpa folk nå sina mål!

SPC erbjuder individanpassad träning och coachning utifrån dina mål, önskemål och dina förutsättningar.  Vi jobbar med funktionell träning från grunden där vi ser till att du först och främst får en kropp som klarar av vardagslivets påfrestningar. Vi är även duktiga på uppbyggnadsträning, periodisering och programdesign där vi skräddarsyr allt efter just dig.

Oavsett om du jobbar på lager och måste klara av tunga lyft, om du jobbar på kontor och lider av stel rygg och dålig rörlighet i axlarna eller om du är idrottare som vill ta nästa steg i din satsning kan vi hjälpa dig. Vi tror på att samtliga kunder ska få möjligheten att maximera sin potential och nå sina mål!

 

Kort om hur vi jobbar

Vi hämtar vår kunskap från forskning och aktuella rön inom träningsbranschen. Vi planerar träningen noga och ser till att varje övning, övningsföljd och varje repetition har sitt specifika syfte. Genom noggrann planering och uppföljning ser vi till att lämna så lite som möjligt till slumpen. Detta arbetssätt har gjort att vi har fått goda resultat.

Vi är noggranna med att hela tiden läsa på och utveckla oss inom träning, psykologi, näringslära, pedagogik… ja egentligen allt som vi kan komma att behöva för att göra ett så bra jobb som möjligt. Med detta sagt är det uppenbart att vi inte är fullärda. Men den som anser sin fullärd inom träning och hälsa får nog tänka om. Det finna alltid något att lära sig, testa och fundera kring.

Vi börjar alltid med en gratis konsultation där vi går igenom dina mål, vi gör en nulägesanalys och enkla tester. Efter det gör vi ett träningsprogram och startar träningen. Vi kommer överens om hur många pass vi kommer att träna tillsammans och om du vill ordnar vi ett träningsprogram som du kan träna hemma eller på gymmet som komplement till den Personliga Träningen på SPC.

 

Låter det intressant?

Ta då kontakt med oss och boka din gratis konsultation. Tillsammans tar vi reda på hur SPC kan hjälpa dig att nå dina mål. Vi ser fram emot att jobba med dig!