Camillas 100 dagar – Vecka 2

I detta avsnitt ser du resultatet efter först invägningen, hör Camillas tankar om satsningen och du får så klart se bitar från första veckans TUFFA pass!

Hur mycket förändring kan man åstadkomma på 100 dagar?! Vad händer med kroppen om du äter bra och tränar hårt under en så lång period? Vad händer med psyket om du lyckas följa en plan, förbättrar sin sömn och minskar ner på skärmtiden? Det tänker Camilla Larsson ta reda på!

Under 100 dagar kommer Camilla ta hjälp av personliga tränarna Patrick Rapp och Millie Eriksson för att strukturera allt kring motion, kost och återhämtning.

Allt dokumenteras för att du ska följa med och se hur vi jobbar och se hur en riktig livsstilsförändring ser ut! Vi hoppas att du får inspiration och motivation av filmerna! Det är ingen resa där resultaten kommer gratis, utan Camilla kommer få jobba hårt för att nå sina mål. Hoppas du vill följa med på resan!

Är du sugen på att göra en liknande resa?! Boka en kostnadsfri konsultation idag!

BOX N SWEAT – PT- small group

Träna i grupp med Millie Eriksson, personlig tränare, träningsinstruktör, kostrådgivare, SM guldmedaljör i thaiboxning och VM silvermedaljör i MMA!

PT small group BOX N SWEAT är för er som vill kombinera det bästa med både personlig träning med gruppträning. Träningsformen är baserad på boxning, thaiboxning, MMA och combat strenght. En träningsform där ni inte märker av att det är jobbigt för att det är så himla kul! 

Kampsportsträning är en konstant växande träningsform och en av de mest allsidiga träningsformer som går att hitta. Du jobbar konstant med färdigheter som bland annat uthållighet, styrka, koordination, rörlighet och reaktion. Under passen kommer vi jobba en hel del med handskar samt box- och sparkmitsar men även med kroppen och övriga funktionella träningsredskap. Slag och sparkkombinationer, armbågar, knän, ground and pound, brottningsrelaterade övningar och styrke/uthållighetsövningar är vad som kommer att stå på schemat i alla dess former. En helkroppsupplevelse där ingen kroppsdel kommer att lämnas oberörd! 

Ingen som helst grundkondition eller tidigare erfarenheter krävs för att kunna starta igång gruppen. Samla ihop ett gäng mellan 3-14 personer så kör vi igång direkt!

Boka ditt första pass genom att maila Millie på millie@sportperformancecenter.com eller boka en kostnadsfri konsultation HÄR!

Prislista:

 • 1 pass: 980 SEK
 • 5 pass: 4825 SEK
 • 10 pass: 9500 SEK
 • 15 pass: 14025 SEK
 • 20 pass: 18400 SEK

Camillas 100 dagar – Vecka 1

Hur mycket förändring kan du åstadkomma på 100 dagar?! Vad händer med kroppen om du äter bra och tränar hårt under en så lång period? Vad händer med psyket om du lyckas följa en plan, förbättrar sin sömn och minskar ner på skärmtiden? Det tänker Camilla Larsson ta reda på!

Under 100 dagar kommer Camilla ta hjälp av personliga tränarna Patrick Rapp och Mille Eriksson för att strukturera allt kring motion, kost och återhämtning.

Allt dokumenteras för att du ska följa med och se hur vi jobbar och se hur en riktig livsstilsförändring ser ut! Vi hoppas att du får inspiration och motivation av filmerna! Det är ingen resa där resultaten kommer gratis, utan Camilla kommer få jobba hårt för att nå sina mål. Hoppas du vill följa med på resan!

Följ PT Patrick Rapp (@sportperformancecenter) på Instagram här: https://www.instagram.com/sportperformancecenter/

Följ PT Millie Eriksson (@erikssonmillie) på Instagram här: https://www.instagram.com/erikssonmillie/

9 veckors mindfulnessträning med Louise Jonsson

Vill du bli mer fokuserad och effektiv på jobbet? Vara mer närvarande tillsammans med familj och vänner? Stressa mindre? Sova bättre? Bli mer tillfreds med livet? 

Detta kan du uppnå genom att träna mindfulness (medveten närvaro) vilket är som att gå på gym med hjärnan som är vår mentala muskel.

Detta är inget hokus pokus utan en helt naturlig mänsklig förmåga som vi alla har men som vi inte är vana att träna medvetet och regelbundet. Genom regelbunden träning i medveten närvaro (det behövs inte mer än 10 minuter två gånger per dag) får du ökat fokus, ökad energinivå, ökad produktivitet och effektivitet. Dessutom blir du mindre mottaglig för stress och press. Din träning hjälper dig även att stänga av din autopilot så du kan börja göra fler medvetna val i varje situation.

Mindfulnesskurs med 6 träffar

Välkommen till en mindfulnesskurs där vi träffas sex kurstillfällen för att tillsammans lära oss mer om mindfulness och utforska detta område tillsammans genom olika övningar. Mellan kurstillfällena tränar du mindfulness hemma på egen hand 10 minuter morgon och kväll via ett internetbaserat program i din mobil eller dator. Programmet ingår i kurspriset och du har sedan livslång tillgång till programmet. 

Alla kan träna mindfulness då det enda som behövs är din uppmärksamhet några minuter varje dag. Du behöver inga speciella kläder, skor eller redskap. Du kan stå, sitta, ligga eller till och med gå samtidigt. Du kan vara hemma, på jobbet, på bussen och så vidare.

Praktisk information

Plats: Sport Performance Center, Friledningsgatan 3b, Västerås.

Dag/tid: Tisdagar kl. 19.00-20.30. Vänligen kom 10 min före starttid så du hinner sätta dig till rätta i lugn och ro. 

Antal tillfällen:

Datum: 10 mars, 17 mars, 31 mars, 14 april, 28 april och avslutning 12 maj. 

Pris: 3 495 kr per deltagare inkl. onlinebaserat mindfulnessprogram.

Deltagare: Kvinnor och män i alla åldrar. Minimum 15 år. Minst 5 deltagare, max 12 deltagare.  

Kursledare: Louise Jonsson, diplomerad Mindfulnessinstruktör hos Mindfulnesscenter, Sveriges ledande utbildare för mindfulnessinstruktörer. Till vardags arbetar Louise med personalfrågor och är van att möta människor i olika miljöer och med olika bakgrund.

Anmälan: Maila info@sportperformancecenter.com, bindande anmälan. Sista anmälningsdag 2 mars.

Workshop Thaiboxning + Yin Yoga

Välkommen till en förmiddag där du både får slå, sparka och fysa samt andas, stretcha och vara medveten. Millie Eriksson och Camilla Masaro bjuder in dig till en unik workshop.

Yogapasset:
Ett lugnt yin-yogapass där vi jobbar med djup stretch, rörlighet och smidighet. I stillhet spenderar upp till fem minuter i varje position. Här får du landa i din kropp och öva på medveten närvaro i kroppen tillsammans med ditt andetag. Ett pass för alla där du får möjlighet att bara vara helt utan prestation.

Thaiboxningspasset:
Ett fartfyllt pass för alla oavsett nivå! Här jobbar vi slag och sparkkombinationer med inslag av knän och armbågar. Vi kombinerar thaiboxningen med styrke-och fysövningar. Vi kommer att använda oss av utrustning som boxningshandskar samt slag- och sparkmittsar. Har du egna handskar så kan du ta med dig dom. Annars har vi att låna på plats!

Presentation av Camilla Masaro:
Camillas yogaresa började 2005 då hon skulle återhämta sig och stärka upp sig efter långvarig ryggproblematik, graviditeter och utmattning.
Hon utbildade sig inom Hathayogan 2007 och sedan gick hon den ettåriga utbildningen HoliYoga, en terapeutisk och mental form av yoga. Under senare år har hon förkovrat sig inom yinyogan, meditation och den mentala träningen.

Presentation av Millie Eriksson:
Millie Eriksson, utbildad personlig tränare och kostrådgivare och har på lång erfarenhet av träning på elitnivå inom både thaiboxning, MMA och dans.
För fyra år sedan skiftade Millie över från att ha dansat hela sitt liv till att börja med kampsport. På dom åren har hon bland annat vunnit 1 SM guld i thaiboxning samt att står som obesegrad med 11-0 i thaiboxning. Nu mera representerar Millie det svenska MMA landslaget och har varit på 2 VM samt ett EM, där hennes bästa merit är ett VM-silver, ett SM-guld och ett SM-silver.

Upplägg:

 • 09:30-10:30 Thaiboxning med Millie
 • 10:30-10:45 Rast/påfyllning
 • 10.45-12:15 Yin Yoga med Camilla

Anmälan görs till Millie SENAST 18/2 på: millie@sportperformancecenter.com
Bindande anmälan.

Pris: 495 SEK/person

Minsta antal deltagande: 10 pers
Max antal deltagande: 16 pers

Vi hoppas på att få se många av er på plats Söndagen den 23/2!

Sluta aldrig utvecklas – Krönika av Patrick Rapp

Förutom att vår personliga tränare Patrick Rapp håller PT-pass, föreläser för företag och utbildar framtidens personliga tränare, så agerar han krönikör på sidan Sweaty Business, en sida för personer som verkar i och kring träningsindustrin. På sidan hittar du dom senaste nyheterna och trenderna, och sidans ambition är att inspirera, dela med oss av kunskap och nätverka.

I senaste krönikan av Patrick kan du bland annat läsa om vilka faktorer som krävs för att lyckas som PT, hur långt Patrick tycker att branschen har kommit samt vad Patrick tycker att vi som personliga tärnar bör tänka på för framtiden!

Läs krönikan HÄR!

Referens från Elin Överfjord

I veckan fick vi den här fina referensen av vår klient Elin, som Patrick har tränat med under en lång tid. Med Elin har vi upplevt både högt och lågt och det har varit väldigt roligt att få följa hennes målmedvetna resa! Tack för förtroendet!

Från att inte kunna springa, hoppa, träna och knappt heller gå så fick Patrick mig på fötter igen. 

I hela mitt liv har jag brunnit för min sport, handboll. Men en axelskada och tre diskbråck senare skulle vara slutet enligt alla sjukgymnaster och läkare. Det var i alla fall vad alla sa innan jag träffade Patrick. 2 år senare så stod jag på planen igen, bättre än någonsin. 

Patrick har hjälpt mig med mina skador, vi har tillsammans byggt upp min bålstyrka, min rörlighet (som förövrigt var obefintlig innan), min spänst, explosivitet och framförallt min styrka! Om det inte vore för honom och hans vidrigt jobbiga träningspass hade jag inte kommit tillbaka på planen igen. Så tack! 

Alla borde besöka Sport Performance Center, oavsett om man bara vill bli starkare eller har skador som hämmar en!

– Elin Överfjord

Läs fler referenser från våra klienter HÄR!

ERBJUDANDE – Kom igång med träningen

Kom igång med träningen tillsammans med vår personliga tränare Millie Eriksson!

Det här är för dig som verkligen vill ta tag i din träning, en gång för alla! Du kanske har försökt komma igång på egen hand men misslyckats, eller så vet du inte vart du ska börja för att skapa en långsiktig förändring. Just nu kan vi erbjuda detta paket med vår grymma PT Millie:

 • En funktionsanalys där vi tittar på rörlighet och styrka
 • 3 stycken PT-pass

Kostnad: 1950 SEK (ordinarie pris 3200 SEK)

Boka din kostnadsfria konsultation här: https://sportperformancecenter.com/boka-tid-2/

4 veckor Fit for Fight bootcamp med Millie Eriksson

Foto: Banzai photography

Välkommen till en kampsportsinspirerad bootcamp med inslag av smidighet, balans, styrka, koordination och uthållighet. Under fyra veckor tränar du med SM-medaljören i både thaiboxning och MMA, Millie Eriksson! Perfekt för dig som vill komma igång ordentligt!

Under veckorna kommer du möta olika sorters upplägg där du ibland jobbar individuellt, ibland i par och ibland i lag med dom andra i gruppen. Du kan förvänta dig både slag- och sparkkombinationer, boxning och fysövningar. 
Ingen som helst kunskap eller tidigare erfarenhet krävs, du är varmt välkommen oavsett om det är första gången du gör något liknande eller om du har boxats professionellt! Det enda du behöver göra är dyka upp och verkligen ge järnet tillsammans med Millie och resten av gruppen!


Ta med vattenflaska, din vinnarskalle och ett sunt förnuft. Har du ett par egna boxningshandskar kan det också vara en fördel att ta med (vi har lånehandskar). Omklädningsrum och dusch finns på plats.

 • När?! Start 20 januari, slut 14 februari. Totalt 12 pass.
 • Tider: Vi tränar måndag, onsdag och fredag mellan 06.30-07.15.
 • För vem? Kvinnor av alla åldrar.
 • Kostnad: 1495 SEK
 • Deltagare: Minst 5 deltagare, max 10 deltagare. 
 • Anmälan: Maila millie@sportperformancecenter.com

DESSUTOM kommer alla anmälda även få ett gratis tillfälle med Millie för en funktions-, och rörlighetsanalys och mindre styrketester. 

Tipsa en vän, kollega, mamma, mormor, farmor eller dotter och se till att göra en intresseanmälan!