Personlig träning

Snabbare resultat än om du tränat själv

Individanpassat upplägg efter dina behov

Coachning och stöd i resan mot ditt mål

Bilden visar personliga tränaren Patrick Rapp som håller ett PT pass med en klient i Västerås. Klienten utför ett knäböj med skivstång.

Det handlar om DIG!

Hos oss är du unik och dina behov, mål och förutsättningar står högst upp på agendan. Vi jobbar enbart med träningsupplägg och pass fullständigt skräddarsydda för att ta dig till ditt mål så snabbt som möjligt.

Det vi erbjuder våra klienter är speciellt. Det är personligt, det fokuserar precis på det du behöver och det kan förändra ditt liv!

Gör som hundratals andra och ta hjälp av oss! Vi har bland annat hjälpt våra klienter att bli starkare, bli av med smärta, klara av sina jobb bättre, kunna leka med sina barnbarn, att ”komma igång”, springa både snabbare och bättre, tävla på internationell elitnivå med mera. Nu vill vi hjälpa dig!

Bilden visar personliga tränaren Patrick Rapp som håller en konsultation med en framtida klient.

Konsultation?!

En konsultation är ett möte där du träffar vår personliga tränare för ett samtal kring vad just du behöver hjälp med. Under konsultationen får du berätta mer om dig, dina förutsättningar, dina mål samt dina önskemål kring upplägg. Under konsultationen kommer vi fram till hur ett bra upplägg för just dig skulle kunna se ut!

I mitt yrke bär jag tung utrustning dagligen. Under det senaste halvåret har jag börjat känna av smärta i ryggen mer och mer. Dessutom har jag under flera år dragits med knäproblem vilket har gjort att jag har begränsat mig själv i vilka övningar jag kan göra. Genom härligt engagemang, lekfull pedagogik och fantastisk kunskap har Patrick inte bara fått bukt med min onda rygg. Han har även bevisat att mina knän, med rätt teknik, orkar bra mycket mer än vad jag själv trodde var möjligt. Att köra PT-pass med Patrick är att investera i sig själv!
– Linnéa Hultberg

Träning på ett sätt som passar DIG!

PT60

Passen är 60 minuter långa och det alternativ som de flesta väljer. Passar lika bra för dig som vill komma igång med träningen ordentligt till dig som vill ha hjälp med rehabilitering av ryggen eller förbättra golfsvingen.

Under timmen hinner vi göra ordentliga rörelseanalyser, svara på frågor och vi kan ägna oss åt den mängd övningar som behövs för att nå dina mål.

PT30

Passen är 30 minuter långa och ett utmärkt alternativ för dig som vill ha snabb och effektiv träning utan att det tar så lång tid. Träningen passar bra att klämma in på lunchen, på väg till jobbet eller innan du hämtar barnen på dagis.

Vi garanterar en svettig utmaning som ger energi till resten av veckan.

PT-DUO

Det här är passet för er som vill nå era mål tillsammans. Ni kanske ska springa ett lopp, ni kanske vill komma igång eller så älskar ni bara att träna och peppa varandra och vill ha extra stöd och inspiration.

Hos oss tränar ni tillsammans med en PT som lägger upp träningen så att ni båda får utmaning, inspiration och ännu mer kunskap.

PT-SMALL GROUP

Om ni är fler som vill dela på en PT är detta alternativet för er! I vår PT-GROUP tränar vi 3 till 8 personer och kombinerar därmed känslan av att ha en grupp som peppar och en PT som planerar och ser till att passen blir individuellt anpassade!

Dessa pass är alltid väldigt roliga och fylla med energi! Det passar bra som ett återkommande inslag i er träningsvecka eller som ett enskilt evenemang! Kontakta oss för att boka dessa pass!