Träning och föreläsningar för företag i Västerås

En inspirerande, engagerande och personlig föreläsare som tar ett helhetsgrepp kring frågor som rör vår hälsa på ett lättsamt, lättbegripligt och interaktivt sätt.

– Karin Persson, Västerås folkhögskola

Föreläsning: Hälsa och välmående på dina villkor

Vi föreläser om träning och hälsa ur ett helhetsperspektiv där vi fokuserar på ditt välmående och hur du ska tänka kring träning, kost och din mentala hälsa.

Utgångspunkten för föreläsningen är att alla har ansvar och kontroll över sin egen hälsa. Vi måste se till våra egna förutsättningar och mål och utgå från dessa när vi gör våra val. Under föreläsningen balanserar vi mellan pekpinnarna och det fria. Vi är hårda när det kommer till att vi alltid kan göra val, och att vi har ett ansvar att göra det vi kan för att må bra. Men vi har samtidigt en förståelse för att livet och vår livssituation kan se ut på olika sätt.

Efter föreläsningen känner du dig peppad på att komma igång, du känner att du har fått större klarhet i träningsdjungeln och förstår att det kanske inte är så svårt att leva hälsosamt ändå.

Vår målsättning är att du som lyssnar efteråt ska upptäcka en träningsform du gillar, och att du ska vilja röra på sig mer i vardagen och göra dem enkla valen i livet som gör stor skillnad på längre sikt.

Tidsåtgång: 60 minuter
Lokalkrav: Projektor
Pris: Kontakta oss för offert

Workshop: Träna för livet

Vad är ett knäböj och ska alla göra dem likadant? Vad gör jag om jag är stel i ryggen? Jag har ont i knät, kan jag träna ändå?

Under workshopen besvarar vi den här typen av frågor, och framför allt får deltagarna testa olika övningar som de kan ta med sig hem och starta med direkt. Under en timme går vi igenom de rörlighets- och styrkeövningar som är mest effektiva på de flesta individer vi jobbar med.

Efter workshopen har du som deltagit med dig en hel palett med övningar som har visat sig minska stelhet, motverka smärta och öka styrka för hundratals av våra klienter!

Tidsåtgång: 60 minuter
Lokalkrav: Större ytor att vistas på, utomhus fungerar bra.
Pris: Kontakta oss för offert

Workshop: Träningspass

Den här workshopen är uppbyggd precis som den typ av träningspass vi genomför med våra klienter. Vi vill visa att du kan få effektiv, utmanande och framför allt rolig träning på bara en timme.

Vi börjar med att värma upp och genomför några av våra mest populära rörlighetsövningar. Därefter går vi igenom flera övningar för styrka, stabilitet och funktion i vardagen. Vi avslutar med ett intervallpass tillsammans som alla, oavsett nivå, kan göra.

Du lämnar passet med ny kunskap, svettig panna och ett leende på läpparna. Dagen efter kan du även vänta dig lite träningsvärk!

Tidsåtgång: 60 minuter
Lokalkrav: Större ytor att vistas på, utomhus fungerar bra.
Pris: Kontakta oss för offert

Ta med företaget på en workshop om tärning med vår PT Patrick Rapp

Företagsträning

Fördelarna med fysisk aktivitet vet alla om och varje vecka kan vi läsa om vilka fördelar träning har på bland annat produktivitet och kreativitet. Vi arbetar efter mottot att mår vi bra så prestera vi bra!

Vi är säkra på att du med regelbunden träning i företaget får en ökad trivsel och minskad stress. Genom att implementera träning för dina anställda ökar du hälsonivån och minskar på det sättet onödiga sjukskrivningar.

Vi erbjuder träning för ditt företag där målet är att alla ska komma från passet glada, fulla av energi och orka lite mer än innan. Vi garanterar svett, team spirit och gladare medarbetare!