1513719_685420258231948_1046549760918815591_n

Under veckan ägde SESL – Sports Education for Social Leaders rum i Köping och Patrick var med som kursledare för tvådagarsutbildningen Plattformen.

SESL är ett projekt med syfte att sprida kunskap och idéer kring hur idrottsledare kan skapa en acceptans att leva i ett samhälle med olika kulturer och hur de kan dela drömmar och bygga en framtid av frihet och social rättvisa.
Projektet är ett samarbete mellan Kung Gustav V90s fond, Köping BTKi och SISU idrottsutbildarna Västmanland.

Till Köping kom fem stycken deltagare från Egypten som fick spendera ett par dagar tillsammans med svenska idrottsledare.

Så här säger Patrick om mötet med ledarna:

– Jag är otroligt tacksam för att jag fick träffa och lära känna de härliga ledarna. Jag är riktigt imponerad av deras kunskap, driv och engagemang för sina medmänniskor och för idrotten. Det här är ett minne jag kommer vårda och minnas hela mitt liv. Jag blev verkligen berörd av de samtal och diskussioner vi hade och det känns som att jag lärt mig mer än dem.

sesl sport education västerås köping patrick rapp maria nilsson hjärnvilja sport performance center pt personlig träning tränare factor member 24 sisu idrottsutbildarna västmanlands idrottsförbund

sesl sport education västerås köping patrick rapp maria nilsson hjärnvilja sport performance center pt personlig träning tränare factor member 24 sisu idrottsutbildarna västmanlands idrottsförbund

(alla bilder från SESL – Sports Education for Social Leaders)