Kostrådgivning - För ökad hälsa och välbefinnande

Med hjälp av våra erfarna kostrådgivare får du skräddarsydda råd, inspirerande tips och den motivation du behöver för att uppnå hälsa och välmående. Vi tar hänsyn till din individuella utgångspunkt och ger dig kostrekommendationer som är anpassade efter dina unika behov, förutsättningar och mål. Vårt mål är att stödja dig i att skapa förändringar som håller och hjälpa dig till en hälsosam kosthållning i din vardag.

Vi har framgångsrikt hjälpt våra klienter att uppnå olika mål, inklusive viktminskning, viktökning, muskeluppbyggnad och en förbättrad relation till mat och kosthållning. Vi har även gett värdefulla råd till dem som hanterar utmaningar såsom oregelbundna arbetstider, resande i jobbet eller strävar efter att prestera på topp under evenemang som till exempel lopp.

Kostschema som passar ditt liv!

Vi skräddarsyr alla upplägg utifrån dina förutsättningar och din målsättning. Du kan välja att besöka oss och få tips och råda samt ett kostprogram som du kan utgå från och förändra på egen hand. Eller så prenumererar du på månatliga uppdateringar där vi följer din utveckling och korrigerar programmen utifrån utveckling och livet i övrigt.

Proffsig kostrådgivning och ett kostschema som är mycket lätt att följa… nu börjar det hända nått med kroppen!

– Anki Jonsson

Så här går det till

1: Konsultation

Konsultation för att ta reda på ditt nuläge! Boka en konsultation med någon av våra kostrådgivare Meja eller Rasmus i vårt bokningssystem.

2: Kostprogram

Du får ett kostprogram utformat efter din målsättning, ditt nuläge och dina förutsättningar. Du testar programmet och återkommer till din kostrådgivare med eventuella funderingar samt feedback.

3: Uppföljning

Under din konsultation bokar du en uppföljning för att anpassa kostprogrammet för att fortsätta få effekt.

Pris

1 månad

Du träffar vår kostrådgivare en gång under en konsultation och får rådgivning samt ett individanpassat upplägg.

Kostnad: 800 SEK

3 månader

Du träffar vår kostrådgivare en gång i månaden under tre månader (3 ggr/totalt). Under träffarna får du rådgivning samt uppdaterade kostupplägg utifrån hur din utveckling ser ut.

Kostnad: 700 SEK/månad (totalt 2100 SEK)

6 månader

Du träffar vår kostrådgivare en gång i månaden under sex månader (6 ggr/totalt). Under träffarna får du rådgivning samt uppdaterade kostupplägg utifrån hur din utveckling ser ut.

Kostnad: 600 SEK/månad (totalt 3600 SEK)