Kostrådgivning - För ökad hälsa och välbefinnande

Med hjälp av våra erfarna kostrådgivare får du skräddarsydda råd, inspirerande tips och den motivation du behöver för att uppnå hälsa och välmående. Vi tar hänsyn till din individuella utgångspunkt och ger dig kostrekommendationer som är anpassade efter dina unika behov, förutsättningar och mål. Vårt mål är att stödja dig i att skapa förändringar som håller och hjälpa dig till en hälsosam kosthållning i din vardag.

Vi har framgångsrikt hjälpt våra klienter att uppnå olika mål, inklusive viktminskning, viktökning, muskeluppbyggnad och en förbättrad relation till mat och kosthållning. Vi har även gett värdefulla råd till dem som hanterar utmaningar såsom oregelbundna arbetstider, resande i jobbet eller strävar efter att prestera på topp under evenemang som till exempel lopp.

Proffsig kostrådgivning och ett kostschema som är mycket lätt att följa… nu börjar det hända nått med kroppen!

– Anki Jonsson

Så här går det till

1: Konsultation

Konsultation för att ta reda på ditt nuläge! Boka en ”konsultation” via vårt bokningssystem med någon av vår kostrådgivare Bosko Durovic.

2: Kostprogram

Du får ett kostprogram utformat efter din målsättning, ditt nuläge och dina förutsättningar. Du testar programmet och återkommer till din kostrådgivare med eventuella funderingar samt feedback.

3: Uppföljning

Under din konsultation bokar du en uppföljning för att anpassa kostprogrammet för att fortsätta få effekt.