Foto: Banzai photography

Välkommen till en kampsportsinspirerad bootcamp med inslag av smidighet, balans, styrka, koordination och uthållighet. Under fyra veckor tränar du med SM-medaljören i både thaiboxning och MMA, Millie Eriksson! Perfekt för dig som vill komma igång ordentligt!

Under veckorna kommer du möta olika sorters upplägg där du ibland jobbar individuellt, ibland i par och ibland i lag med dom andra i gruppen. Du kan förvänta dig både slag- och sparkkombinationer, boxning och fysövningar. 
Ingen som helst kunskap eller tidigare erfarenhet krävs, du är varmt välkommen oavsett om det är första gången du gör något liknande eller om du har boxats professionellt! Det enda du behöver göra är dyka upp och verkligen ge järnet tillsammans med Millie och resten av gruppen!


Ta med vattenflaska, din vinnarskalle och ett sunt förnuft. Har du ett par egna boxningshandskar kan det också vara en fördel att ta med (vi har lånehandskar). Omklädningsrum och dusch finns på plats.

  • När?! Start 20 januari, slut 14 februari. Totalt 12 pass.
  • Tider: Vi tränar måndag, onsdag och fredag mellan 06.30-07.15.
  • För vem? Kvinnor av alla åldrar.
  • Kostnad: 1495 SEK
  • Deltagare: Minst 5 deltagare, max 10 deltagare. 
  • Anmälan: Maila millie@sportperformancecenter.com

DESSUTOM kommer alla anmälda även få ett gratis tillfälle med Millie för en funktions-, och rörlighetsanalys och mindre styrketester. 

Tipsa en vän, kollega, mamma, mormor, farmor eller dotter och se till att göra en intresseanmälan!