Vi är sedan många år tillbaks FaR-mottagare och kan erbjuda dig som mottagit Fysisk Aktivitet på Recept av din vårdgivare stöd, råd och individanpassad träning.

Vår personliga tränare Patrick Rapp är utbildad KRAFT-instruktör vilket betyder att han har kvalitetssäkrad kunskap om olika fysiska och psykiska förutsättningar för fysisk aktivitet. Utbildningen till KRAFT-instruktör är ett samarbete mellan bland annat Umeå Universitet, Region Västerbotten och Riksidrottsförbundet. Läs mer om utbildningen HÄR.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med frågor kring FaR och träning.

Så här säger en av våra tidigare klienter vi hjälp:

Ett stort tack till Patrick Rapp för all hjälp! Jag hade stora besvär med värk i höger höft och axel. Besvären och värken har jag haft i ca fyra år, hade vilovärk i stort sätt varje dag. Jag kunde inte gå längre promenader, absolut inte springa och jag vågade i stort sätt inte använda höger axel.

Jag sökte hjälp av Patrick för att bli av med vilovärken och träna upp mina muskler i höfter och axlar. För att sedan kunna komma igång med träning på egen hand. Patrick och jag gick igenom mina besvär och vi satte genast igång med olika övningar. Jag berättade att om jag börjar med en övning så får jag snart värk på ett nytt ställe, så har det alltid varit. Trotts att jag fick nya problem så gav Patrick aldrig upp. Han kom på nya övningar och till slut hittade vi övningar som fungerar för mig. På endast sex träningstillfällen så blev jag av med min vilovärk både i axeln och i höften, vilken känsla!

Han lyckades med det som ingen annan lyckats med. Han ser helheten och jobbar med hela kroppen, inte bara höger höft och axel som var mina problemområden.

Jag kan starkt rekommendera Patrick om du har besvär med värk, även om du haft värk i flera år. Tack igen Patrick för allting du har gjort för mig!
– Camilla