Är du idrottsledare och vill lära dig mer om fysträning, mental träning och skadeförebyggande träning? Då är detta kvällen för dig! Under nästan tre timmar kommer våra experter ge dig både praktisk och teoretisk kunskap du kan ta med dig till idrottarna du jobbar med, oavsett om det rör sig om barn, ungdomar eller vuxna.

Du kommer bland annat få reda på hur du ska bygga starka utövare från grunden, vilka övningar som forskningen har bevisat ger mindre skador samt hur du överkommer mentala hinder både innan och under en prestation. Målet är att du kommer från kvällen fylld med både kunskap och inspiration som kommer göra skillnad för dina utövare på både kort och lång sikt!

Kvällens experter

Madelene Joelsson
Är utbildad socionom, KBT-terapeut och mental tränare. Hon har jobbat inom primärvården med ätstörningsproblematik och självskadebeteende sedan 2008 och under de senaste åren har hon även jobbat med motionärer och idrottare som vill prestera bättre.

Patrick Rapp
Är universitetsutbildad fystränare och personlig tränare. De senaste tio åren har han drivit Sport Performance Center i Västerås och jobbat med både motionärer samt elitidrottare på VM-nivå.

Viktoria Karlsson
Är legitimerad fysioterapeut samt specialist inom idrottsmedicin och fysisk aktivitet. Hon har arbetat som Fysioterapeut åt VästeråsIrstas damlag sedan 2008 samt med ungdomslandslag. Hon är en flitigt anlitad föreläsare om rehab och akut omhändertagande.

Schema

18.00-18-15: Introduktion
18.15-19.00: Föreläsning och exempel på fysträning
19.00-19.45: Föreläsning om mental träning och exempel på övningar
19.45-20.30: Föreläsning och exempel på skadeförebyggande träning

Information om föreläsningen

När: Tisdagen den 31 januari 2023

Plats: Sport Performance Center, Friledningsgatan 3b

Kostnad: 200 SEK, betalas på plats eller faktureras

Anmälan: Sker till info@sportperformancecenter.com senast den 24/1 (anmälan är bindande).

Maximalt antal deltagare: 20 personer.