Vår personliga tränare Millie Eriksson är nominerad till Årets PT på den årliga galan Guldhjärtat, träningsbranschens motsvarighet till Oscarsgalan. Nu väntar en omröstning hos en jury och det svenska folket innan vinnaren utses på galan i början av december. 

Så här säker Millie om sin nominering:

– Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är för att ha blivit en av de nominerade bland så otroligt duktiga och erfarna personliga tränare. Vill verkligen tacka varenda en som tagit sig tiden att rösta och skicka in en motivering till varför de vill att just jag ska blir Årets PT 2020. Att få ta en av de 36 platser som nominerad är verkligen en vinst i sig. Mitt enda mål är att få mina klienter att känna sig trygga med mig som tränare och att de ska få de resultat, och den pepp som de faktiskt behöver. Jag hoppas på att det är det som gjort att mina helt fantastiska klienter har nominerat just mig.

Så här lyder Millies motivering i tävlingen:

Fantastiskt engagerad och inspirerande. Visar stort engagemang för sina klienter och får alla att känna sig prioriterade. Ett pass med Mille får en att pusta och svettas men fyller en med energi och gör att man vill komma tillbaka för mer.

Vinnaren av titeln Årets PT utses på galan Guldhjärtat som arrangeras under Fitnessfestivalen i Stockholm den femte december. Nomineringar görs av privatpersoner som väljer sin favorit i sex olika kategorier; Årets PT, Årets Gruppträningsinstruktör, Årets Klubb/Gym, Årets Social Media Influencer, Årets Förebild och Årets Box. Totalt fick tävlingen över 3000 nomineringar till dom respektive kategorierna. I kategorin Årets PT valdes 36 stycken ut till röstningen och dom fem som får flest röster kommer att gå vidare till finalen.  

Hjälp Millie komma till final genom att rösta HÄR: https://lp.stockholmsmassan.se/fitnessfestivalen-guldhjartat-pt/