VARMT VÄLKOMMEN till ett onlinebaserat bootcamp med syfte att verkligen lyfta din fysik oavsett vad din målsättning är. Perfekt för dig som vill komma igång ordentligt med din träning!

Under fyra veckor tränar du tre pass i veckan hemma, på gymmet eller utomhus under ledning av mig, Millie Eriksson. Träningspassen är mellan 30-60 minuter långa och blandar både kondition, styrka och rörlighet. Ingen som helst kunskap eller tidigare erfarenhet krävs! Vi kommer inleda de två första veckorna med uppbyggnad för att sedan ta steget att fokusera med på att slimma och tona!

Bootcampen är helt onlinebaserad och du behöver inga redskap för att kunna genomföra passen. Det betyder att du tränar helt utifrån dina förutsättningar och varken behöver passa några tider eller ha ett gymkort. Istället får du varje vecka instruktionsvideos som beskriver alla pass och övningar via en sluten Facebookgrupp. Där samlar vi även pepp och inspiration från mig och övriga deltagare!

När börjar vi? Bootcampen startar 3 april och håller på fram till 1 maj.

Allt detta ingår! Totalt 12 träningspass med tillhörande videoklipp, som du dessutom får i PDF-format i slutet på bootcampet så du kan fortsätta träna. Allmänna kostrekommendationer för olika typer av målsättningar. Specifikt rörlighetsprogram för dig som vill bli lite smidigare.

Hur anmäler jag mig? Köp tillgång till bootcampen här och betala enkelt med Klarna.

Frågor? Maila Millie på millie@sportperformancecenter.com