Årets Guldhjärtat har återigen samlat Sveriges mest framstående personliga tränare under ett tak, och bland de nominerade sticker Patrick Rapp ut som en tränare med en imponerande bakgrund och enastående prestationer. Med en kandidatexamen i idrottsvetenskap, en PT-licens och certifiering som fystränare har Patrick varit en kraft att räkna med inom träningsvärlden de senaste tio åren.

Tävlingen Guldhjärtat erkänner personliga tränare som inte bara har gedigen utbildning och kompetens utan också den sällsynta förmågan att anpassa sig till en mångfald av klienter, från nybörjare till elitidrottare. För att bli nominerad till Årets PT krävs både expertis och utmärkta sociala egenskaper, något som Patrick Rapp inte bara uppfyller utan överträffar.

Patricks nominering i tävlingen lyder så här:

”Patrick är en fantastiskt kunnig PT som har hjälpt mig att bli ett bättre jag. Att gå från svag och smärtpåverkad till stark och smärtfri går inte att beskriva med ord, och det har jag bara Patrick att tacka för. Därför vill jag nominera honom till Årets PT!”

Patrick Rapp har inte bara varit en tillgång för de som strävar efter bättre hälsa och fysisk form, utan hans expertis har även nått elitidrottare som tävlat på VM- och OS-nivå. Hans mångsidighet som tränare och hans förmåga att anpassa sin metodik och träningstaktik till varje individ har varit avgörande för hans framgång.

Det är också värt att notera att Patrick Rapp har en hög synlighet i både sociala medier och printmedia, något som har bidragit till att bygga upp träningsbranschen både på kort och lång sikt. Hans engagemang för att sprida kunskap och motivation till en bred publik har gjort honom till en erkänd och omtyckt person inom träningsvärlden.

Vi ser fram emot att se om Patrick Rapp tar hem segern som Årets Personliga Tränare på Guldhjärtat och fortsätter att inspirera och hjälpa människor att nå sina träningsmål.

Om Guldhjärtat Tävlingen

Guldhjärtat-tävlingen syftar till att hedra och uppmärksamma de mest engagerade och kompetenta personliga tränarna i Sverige. Tävlingen ger dem den erkännande de förtjänar och inspirerar andra att satsa på en hälsosam livsstil genom professionell vägledning och stöd från experter inom träningsvärlden.

HÄR kan du lägga din röst på Årets PT!