Årets PT är en årlig tävling som hyllar de bästa personliga tränarna i Sverige. Tävlingen erkänner tränare som inte bara uppvisar enastående färdigheter inom personlig träning, utan också bidrar till att höja standarden och kvaliteten i fitnessindustrin. Västeråsaren Patrick Rapp är en av fem finalister som gör upp om kampen att krönas till Sveriges bästa personliga tränare under eventet Guldhjärtat den 2 december.

Patrick säger så här om sin finalplats:
– Det är en enorm ära att nå så här långt och jag är otroligt tacksam till mina klienter som tagit sig tid att både nominera och rösta på mig så att jag nått final. Startfältet är tufft och dom andra tränare som både var nominerade och som gått till final håller absolut högsta klass.

20 stycken personliga tränare var nominerade initialt och efter en period av rösning är det fem kvar som är inbjudna till finalen som hålls under Fitnessfestivalen den 2 december. Den som vinner utses av en jury med insikt i branschen.

Patrick fortsätter:
– Givetvis vore det roligt att vinna, det är ett oerhört prestigefyllt pris och alla som vunnit tidigare är tongivande personliga tränare i Sverige. Men framför allt är jag väldigt tacksam till mina klienter som tagit sig tid att rösta på mig, gratulera mig och dela nyheten om att jag var nominerad. Samtidigt ser jag det som en bekräftelse på att jag håller den höga nivå jag strävar efter. Sedan dag ett har jag kämpat för att vara en av Sveriges bästa tränare och med finalplatsen jag kan stolt säga att jag befinner mig uppe på toppen.

Patricks nominering i tävlingen lyder så här:
”Patrick är en fantastiskt kunnig PT som har hjälpt mig att bli ett bättre jag. Att gå från svag och smärtpåverkad till stark och smärtfri går inte att beskriva med ord, och det har jag bara Patrick att tacka för. Därför vill jag nominera honom till Årets PT!”

Om Guldhjärtat
Guldhjärtat-tävlingen syftar till att hedra och uppmärksamma de mest engagerade och kompetenta personliga tränarna i Sverige. Tävlingen ger dem den erkännande de förtjänar och inspirerar andra att satsa på en hälsosam livsstil genom professionell vägledning och stöd från experter inom träningsvärlden.