Vi är otroligt stolta över att få förtroendet att hjälpa våra klienter att både må bättre och prestera bättre! Dom här fina orden fick vi av vår klient Louise Haaga som vi har hjälpt träna runt en hel del skador.

Innan jag började träna med Patrick har jag provat många olika träningsupplägg för att hålla mig stark och frisk utan att lyckats. Att hålla har vart den stora utmaningen för mig och kanske inte så konstigt efter att jag brutit både nacke och rygg, opererat båda hälsenor, haft en omfattande knäskada samt lite annat smått och gott.

I mitt jobb som tränare och tävlingsryttare är det en förutsättning att kroppen är stark och sund vilket har vart svårt innan jag började träna med Patrick. Han är otroligt lyhörd och kompetent i sitt träningsupplägg och jag kan VARMT rekommendera honom och Sport Performance Center!

– Louise Haaga

Läs fler referenser HÄR!