I veckan fick vi den här fina referensen av vår klient Elin, som Patrick har tränat med under en lång tid. Med Elin har vi upplevt både högt och lågt och det har varit väldigt roligt att få följa hennes målmedvetna resa! Tack för förtroendet!

Från att inte kunna springa, hoppa, träna och knappt heller gå så fick Patrick mig på fötter igen. 

I hela mitt liv har jag brunnit för min sport, handboll. Men en axelskada och tre diskbråck senare skulle vara slutet enligt alla sjukgymnaster och läkare. Det var i alla fall vad alla sa innan jag träffade Patrick. 2 år senare så stod jag på planen igen, bättre än någonsin. 

Patrick har hjälpt mig med mina skador, vi har tillsammans byggt upp min bålstyrka, min rörlighet (som förövrigt var obefintlig innan), min spänst, explosivitet och framförallt min styrka! Om det inte vore för honom och hans vidrigt jobbiga träningspass hade jag inte kommit tillbaka på planen igen. Så tack! 

Alla borde besöka Sport Performance Center, oavsett om man bara vill bli starkare eller har skador som hämmar en!

– Elin Överfjord

Läs fler referenser från våra klienter HÄR!