I veckan fick vi den här väldigt fina referensen av vår klient Frida!

Efter ett uppehåll på 20 år återupptog jag mitt tävlande i tennis. Jag tog hjälp av Patrick för att få ett individuellt anpassat träningsschema i gymmet. Målet var att jag, efter fyra månader skulle börja tävla i utomhusserien i tennis i klassen damer35. Det slutade med att jag och min lagkompis vann vår region och kom 2:a i SM-slutspelet det året. Året därpå fick vi spela lag-EM i Alanya där vi slutade 5:a i singel och 3:a i dubbel 🙂 

Att få hjälp med fysiken, att styrketräna smart inklusive återhämtning & stretch var till stor hjälp! 

Tack Patrick för all din hjälp, du är grym!! 

– Frida Nordenstam, SM & EM medaljer i seriespel i tennis  

Stort tack för förtroendet Frida! Det har varit så kul att få följa dina framgångar!

Läs fler referenser från våra grymma klienter HÄR!