Måndagen den 29/1 startar vi en digital löpargrupp för dig som älskar löpning eller vill lära dig uppskatta det.

Som medlem i gruppen får du varje vecka förslag på träningsprogram, kampanjer, förtur till lediga PT-timmar och en rolig gemenskap med likasinnade.

Oavsett var du befinner dig i din träningsresa kan du vara en del av oss. Alla pass kommer i tre olika nivåer, för att passa dig som vill börja springa till dig som är en van löpare och inte ser löpningen som motion utan har större visioner och mål. Gruppen är sluten för medlemmar och kommer att använda Facebook som plattform. I och med att den är digital, kan du oberoende av ort bli en del av Sport Performance Centers löpargrupp. Här kommer du kunna efterfråga sällskap till dina distanspass, dela med dig av tips och söka svar på frågor.

All träning planeras av personliga tränaren Meja Dahlberg, personlig tränare med specialkompetens inom just löpning och uthållighet. Du kommer få både intervallpass, distanspass och kompletterande styrketräning. Allt för att du ska utvecklas i din löpning!

Pris och anmälan

Löpargruppen är en prenumerationstjänst och kostar 249 kr / månad
Vi startar den 29/1 och avslutar den 31/5. Men du kan när som helst starta ditt medlemskap (det går alltså att hoppa in i mitten av en månad).
Anmälan sker via e-post till meja@sportperformancecenter.com.

Låt din resa ta fart (bokstavligen) på riktigt!