Patrick Rapp pt personlig tränare personal trailer personlig träning västerås västmanland fitness bodybuildning ironsport

Sport Performance Center i Västerås jobbar med personlig träning och fysträning för idrottare, motionärer och företag.

Företaget jobbar med flera yngre idrottare som är i fasen att gå från att idrotta till att bli idrottare, och fler av de yngre idrottarna är framgångsrika inom sina respektive idrotter och är att räkna med i framtiden. Ett exempel är Andreas Brinck från Vingåker som nyss spelade EM-kval med volleybollens U19-landslag. En annan idrottare är Sack Berg som spelar i VSK fotbolls juniorlag och har siktet inställt både på landslag och A-lag i framtiden.

Från och med 2015 kommer Sport Performance Center att skriva nya sponsoravtal med flera av sina idrottare och företaget har nu beslutat att jobba ännu hårdare för en dopingfri idrott och har därför valt att skriva in i sina sponsoravtal att idrottaren skall bedriva en dopingfri idrott och även vara narkotikafri.

– Det skulle så klart ha gjorts ännu tidigare, säker Patrick Rapp, ägare och PT. Vi är alltid noga med att informera våra idrottare att vi inte accepterar doping och även vilka risker man utsätter sig för. Dessutom är vi noga med att informera om så kallad misstagsdoping där idrottaren äter till exempel ett kosttillskott som innehåller ett icke deklarerat otillåtet preparat eller spårämnen av ett otillåtet preparat.
Alla som är aktiva inom tränings-, hälso- och idrottsbranschen måste ta sitt ansvar och göra vad de kan för att motverka användandet av doping. Genom information och att det numera är reglerat i våra avtal med våra sponsrade idrottare har vi som företag tagit ett viktigt steg, fortsätter Patrick.

 

Kontakt och övrig information:

Sport Performance Center
Patrick Rapp
0738-098422
info@sportperformancecenter.com
www.sportperformancecenter.com

De idrottare som i dagsläget har sponsoravtal: http://sportperformancecenter.com/sponsrade-idrottare/

Sport Performance Center sysslar med träningskonsultering för idrottare, motionärer, föreningar och företag bestående av personlig träning, träningsplanering, föreläsningar, fystester samt coachning.
Sport Performance Center hjälper allt från motionärer som vill genomföra sitt första marathon till privatpersoner som vill gå ner i vikt samt elitidrottare som vill prestera bättre internationellt.