Bilden föreställer en person som blir masserad

Att erbjuda sin personal massage har länge varit populärt och effekterna beskrivs ofta som positiva, både för den enskilde individen och för företaget. Det är bevisat att massage bland annat motverkar stress, förebygger och lindrar spänningshuvudvärk samt påskyndar läkning och återhämtning. Sammantaget ger regelbunden massage både minskad sjukfrånvaro och minskad sjuknärvaro.

Nu kan vi på Sport Performance Center erbjuda ett förmånligt avtal där er personal erbjuds boka massagebehandling där kostnaden delas mellan den anställde och företaget.

Så här fungerar det

Personalen bokar själv sin behandling via vårt bokningssystem där de kan välja mellan terapeutisk massage eller fasciabehandling, samt 25, 50 eller 80 minuters behandling. Efter varje behandling skriver er personal på ett dokument om vilken behandling de nyttjat. Denna handling bifogas med fakturan varje månad som fakturaunderlag.

Kostnaden delas mellan dig och din personal

Kostnaden för massagen subventioneras för din personal, där den anställde själv betalar en summa för behandlingen och där du som arbetsgivare står för resterande belopp. På det sättet delar ni på kostnaden där du dessutom slipper outnyttjad tid och där den anställde kommer värdesätta massagen ytterligare i och med att denna är med och betalar.

Vi är anslutna till både E-passi, Actiway och Benify, så att er personal enkelt kan använda sitt friskvårdsbidrag hos oss.

Boka direkt

Kontakta oss på 0738 09 84 22 eller info@sportperformancecenter.com för mer information samt för att starta ett samarbete för friskare medarbetare.