Välkommen till en utmanande, rolig och precis lagom jobbig bootcamp! Personliga tränaren och elitbrottaren Rasmus Åström guidar dig genom pass fyllda av uthållighet, styrka och koordination. Vi tränar utomhus och nyttjar kroppsvikten och miljön runt Rocklundaområdet för att få en allsidig träning, där målet är att du ska åka från träningen svettig, glad och kanske med lite skitiga kläder.

Träningen är anpassad för alla oavsett ambition och erfarenhet. Det enda vi vill är att du lockas av tanken att utmana dig själv. Vi tränar utomhus och anpassar både avstånd samt övningar för att följa restriktioner kring Covid-19.

När: Start 1a februari, slut 25e februari (totalt 8 pass)

Plats: Samling vid utegymmet på Rocklunda

Tider: Måndagar och torsdagar 17.00-18.00

För vem: Dig som gillar att träna och som inte är rädd att ta i och bli lite skitig.

Kostnad: 895 SEK för samtliga pass

Deltagare: Minst 6 deltagare

Anmälan: Maila rasmus@sportperformancecenter.com senast den 29/1.

DESSUTOM kommer du även få ett gratis PT-pass tillsammans med Rasmus där du kan få ytterligare pushning, hjälp med tekniken i en viss övning eller tips för fortsatt träning.

Om Rasmus: Utöver att jobba med träning är Rasmus också mitt uppe i en elitkarriär som brottare och har representerat Sverige i EM som både ungdom och junior. Han har dessutom både ett silver och ett brons från Nordiska mästerskapen och flertalet SM-medaljer som både ungdom, junior och senior. Det är alltså en målinriktad och erfaren person du kommer träna med!

Tipsa en vän, kollega eller familjemedlem och anmäl dig idag!

BOOTCAMPEN ÄR FULLBOKAD – Håll utkik för kommande bootcamps!