VÄLKOMMEN Meja! Vi är glada att kunna presentera vår nya kollega Meja Dahlberg till Team SPC! Meja har precis avslutat en karriär som alpinskidåkare och kommer nu lägga lika mycket energi på att utveckla andra som hon tidigare har lagt på att utveckla sig själv. Hon har hög energi och trots att hon fortfarande är ung har hon massor av erfarenhet som tränare för både unga skidåkare och äldre motionärer. Dessutom har hon en förkärlek för konditionsträning och kommer kunna bidra med massor av kunskap för alla er som vill utveckla löpningen!

Så här beskriver Meja sig själv:

Jag heter Meja och är född och uppvuxen i Västerås, där jag fortfarande bor efter att ha tillbringat tre år (2020-2023) på skidgymnasiet i Sveg. Min stora passion är sport, jag älskar att följa och delta i allt från fotboll till vintersport. Jag tränar gärna i alla dess former, vare sig det är klättring, löpning, gymmet eller cykling, och en av mina största styrkor är mitt pannben som ibland driver mig förbi mina gränser.

Matlagning är en annan stor passion. Jag älskar att experimentera i köket och utveckla nya recept. Något jag hoppas få dela med mig av till er som väljer att träna med mig.

Att se andra utvecklas har alltid varit viktigt för mig, och jag har tagit varje möjlighet jag fått att coacha, långt innan jag bestämde mig för att utbilda mig till personlig tränare. För närvarande arbetar jag som personlig tränare och kostrådgivare, samtidigt som jag tränar ungdomarna i Västerås slalomklubb. Jag strävar efter att behålla min egen skidåkarkondition, och även om min egen form kan förbättras, så ser jag glädjande nog stora framsteg hos de ungdomar jag coachar. Det är viktigt för mig att ge tillbaka till min förening.

Jag har en tendens att nörda ner mig och fördjupa mig i saker, vilket i kombination med min överanalytiska natur gör att jag snabbt lär mig nya saker och enkelt ser samband och tekniska detaljer även i sporter jag inte har tidigare erfarenhet av.

Till sist måste jag erkänna att jag är en sucker för intensiv intervallträning – den typ som får hela kroppen att kännas levande, från topp till tå, och ger den där adrenalinkicken som om hjärtat ska hoppa ur bröstkorgen.

Träna med Meja!

Meja kommer finnas på gymmet från den 22 januari och tar emot dig som både vill komma igång eller som vill optimera prestationen. Boka en tid i bokningssystemet eller genom att maila meja@sportperformancecenter.com