Välkommen på en förmiddag som ger dig kunskapen och verktygen att ta din träning till nästa nivå! Denna workshop är till för dig som tränar mycket, som har ett mål med din träning och som vill prestera mera. 

Nutritionisten Vilma Litens kommer att prata om hur du optimerar din träning med rätt sorts kost. Ämnen som kommer att tas upp under föreläsningen är bland annat uppladdning- och återhämtningsmål, energiintag, timing av måltider, tillskott och vätskeintag. 

Personliga tränaren Patrick Rapp kommer berätta om hur han lägger upp träningspassen för sina klienter, motionär som elitidrottare. Han kommer även visa nyttiga uppvärmningsövningar, smarta stretchövningar och värdefulla prehabövningar.

Under förmiddagen kommer du dessutom kunna göra en kroppsmätning med Danny Vingehag från Ergonomicenter för att se på hur din kropp är uppbyggd.

Vi bjuder även på en goodiebag med produkter från Barebells, Lifesum och Better bodies, samt lättare förtäring. 

Schema
09.00-10.20 – Workshop med Patrick Rapp
10.20-10.40 – PAUS, med lättare förtäring
10.40-12.00 – Föreläsning med Vilma Litens

Datum: Söndagen den 28 april 2019 
Tid: 09.00-12.00
Kostnad: 395 SEK
Anmälan: Sker till info@sportperformancecenter.com senast den 18 april. Observera att anmälan är bindande, faktura skickas ut några dagar innan workshopen.
Deltagare: Minst 10 personer, max 30 personer
Plats: Sport Performance Center, Friledningsgatan 3b, Västerås

Om Vilma: 

Vilma Litens är utbildad nutritionist via Karolinska Institutet och Stockholms Universitet. Hon har sedan vidareutbildat sig inom idrottsnutrition för att få ytterligare kunskap hur träningen kan optimeras med hjälp av rätt typ av kost. 

Idag hittar du henne bland annat som kostrådgivare på Wörkout samt föreläsare på Axelsons och IntensivePT.

Hon hjälper både motionärer som vill må bättre samt elitidrottare som vill optimera prestationen. Vilmas filosofi kring kost är att hitta ett förhållningssätt till mat som är både hållbart och långsiktigt samt utan några extrema dieter. 

Om Patrick:

Patrick Rapp är personlig tränare på Sport Performance Center i Västerås. Han är ansedd som en av världens bästa personliga tränare via tävlingen Life Fitness PT to Watch och nominerad till årets PT i Sverige fem år i rad. Varje vecka hjälper Patrick sina klienter att må bättre, röra sig bättre och prestera bättre. Han har jobbat med hundratals personer, från de som knappt har kunnat gå, till de som tävlar på absolut elitnivå.

Patrick har en utbildning inom idrottsvetenskap från Umeå universitet, en internationell PT-licens och är även utbildad fystränare från Riksidrottsförbundet.