1080 Assessment Specialist

pt personlig tränare träning personal trainer patrick rapp world class factor functional gym operably hassle actic 1080 screen kiropraktor sjukgymnast naprapat test fotboll skador akilles
Under helgen har Patrick varit i Stockholm tillsamman med deltagare från Polen, Finland, Sverige och Norge och gick kursen 1080 Assessment Specialist. Kursen handlar om att lära sig mer om 1080 Mat och hur man använder den för att screena och undersöka rörelsemönster. Systemet går ut på att du gör ett antal förbestämda övningar och använder riktmärken på mattan för att få ett värde som sedan läggs in i ett dataprogram. Dataprogrammet räknar därefter ut sidoskillnader och hur stort rörelseomfång du har i olika leder.

Efter undersökningen så har jag som tränare ännu mer att gå efter när jag bygger träningsprogram, jobbar med prestation eller rehab av skador. Vi kommer att jobba in mattan och kommande veckor räknar vi med att kunna göra tester för att öva och se hur vi på bästa sättet kan väva in tekniken i vår nuvarande verksamhet. Men redan nu förstår vi vilken möjlighet tekniken innebär för oss alla klienter.

pt personlig träning patrick rapp personlig tränare personal trainer world class factor functional gym sats philia kiropraktor sjukgymnast naprapat  tactic hässlö apalby löpning löpgrupp löpcoach golf fys fysträning tennis

Vad tycker kunderna?

"SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!"
- Erica

"Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate."
- Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
- Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com