Efter ett par år med diverse problem i samband med löpning (baksida lår, ont i ryggslutet, vader) så hittade jag denna tjänst och bokade in mig på en tid. Patrick började med att filma mig när jag sprang och sedan gick vi detaljstuderade vi filmen tillsammans. Han hittade direkt små saker i mitt rörelseschema som bidrog till mina problem. Patrick stod för en noggrann och exakt analys av mitt löpsteg. – mest imponerad är jag av att han hittade ett problem i en tå som påverkade mitt löpsteg.

Jag fick ett program med rörelseövningar, tips för löpningen och en bra morot med mig i bagaget.
Cirka två månader senare kan jag konstatera att besöket hos Patrick hjälpt mig otroligt mycket. Jag springer utan smärta – förbättrade snabbt mina tider och framför allt har det blivit roligare att springa (vilket gjort mig mycket mer motiverad igen). Rekommenderar absolut tjänsten.
– Tobbe de Waal

Det perfekta löpsteget!

Efter all erfarenhet och feedback vi fått från tidigare och befintliga klienter har vi tagit fram en specialutformad tjänst för dig som vill utvecklas som löpare. Tjänsten passar dig som vill ha koll på hur ditt löpsteg ser ut och vilka styrkeövningar du ska göra för att din kropp ska kunna springa både fort och långt utan att gå sönder.

Tjänsten har vi döpt till Löpanalys – Det perfekta löpsteget. Du får ditt löpsteg analyserat och även en screening som visar din nuvarande fysiska form. Resultaten ger sedan övningar som du kan använda för att förbättra din löpning.

Passa på att göra detta till din bästa löpsäsong hittills!

Plats: Sport Performance Center

Tid: 90 min

Kostnad: 1050 SEK

Uppföljning/återbesök: 850 SEK (60 min)

Kläder: Shorts/tights där vi kan se fotled och knäled. Olikfärgad topp och underdel. De skor du brukar springa i.

Boka tid här!

Löp snabbare, längre och utan skador!

Patrick du är fanimej träningsgud!!!! Gjort övningarna i veckan vilket resulterat i rejäl träningsvärk i fötterna, något jag aldrig tidigare upplevt. Avslutade veckan med en runda i Björnöns milspår. Tänkte på de tekniktips du gett mig och detta blev utan konkurrens den lättaste milen jag någonsin sprungit, och dessutom på min bästa tid någonsin i det spåret!
– Alexander