Löpanalys

Patrick du är fanimej träningsgud!!!! Gjort övningarna i veckan vilket resulterat i rejäl träningsvärk i fötterna, något jag aldrig tidigare upplevt. Avslutade veckan med en runda i Björnöns milspår. Tänkte på de tekniktips du gett mig och detta blev utan konkurrens den lättaste milen jag någonsin sprungit, och dessutom på min bästa tid någonsin i det spåret!
– Alexander

Det perfekta löpsteget!

Efter all erfarenhet och feedback vi fått från tidigare och befintliga klienter har vi tagit fram en specialutformad tjänst för dig som vill utvecklas som löpare. Tjänsten passar dig som vill ha koll på hur ditt löpsteg ser ut och vilka styrkeövningar du ska göra för att din kropp ska kunna springa både fort och långt utan att gå sönder.

Under analysen filmar vi ditt löpsteg och analyserar det utifrån din målsättning, dina fysiska förutsättningar och din träningsbakgrund. Vi hjälper till att korrigera din löpteknik samt ger dig eventuella rörlighets- och styrkeövningar för att skapa ett bättre löpsteg. Resultaten av analysen ger dig alla verktyg du behöver för att förbättra din löpning.

Passa på att göra detta till din bästa löpsäsong hittills!

Tid: 60 min

Kostnad: 1050 SEK

Uppföljning/återbesök: 900 SEK (60 min)

Kläder: Shorts/tights där vi kan se fotled och knäled. Olikfärgad topp och underdel. De skor du brukar springa i.

Efter ett par år med diverse problem i samband med löpning (baksida lår, ont i ryggslutet, vader) så hittade jag denna tjänst och bokade in mig på en tid. Patrick började med att filma mig när jag sprang och sedan gick vi detaljstuderade vi filmen tillsammans. Han hittade direkt små saker i mitt rörelseschema som bidrog till mina problem. Patrick stod för en noggrann och exakt analys av mitt löpsteg. – mest imponerad är jag av att han hittade ett problem i en tå som påverkade mitt löpsteg.

Jag fick ett program med rörelseövningar, tips för löpningen och en bra morot med mig i bagaget.
Cirka två månader senare kan jag konstatera att besöket hos Patrick hjälpt mig otroligt mycket. Jag springer utan smärta – förbättrade snabbt mina tider och framför allt har det blivit roligare att springa (vilket gjort mig mycket mer motiverad igen). Rekommenderar absolut tjänsten.
– Tobbe de Waal

Här kommer jag med en uppföljning av mitt besök hos dig. Anser att jag har hunnit sprungit en del nu för att kunna utvärdera och framför allt… KÄNNA skillnad!!

Jag känner främst skillnad i min fotnedsättning, jag försöker trycka ifrån mer och det ger såklart resultat. (Och mer träningsvärk i vaderna än innan)

När det kommer till armpendling så har jag försökt få in armbågarna mer mot kroppen och tänkt ”bricka, rakt fram” och även där funkar det såklart bättre. I och med mindre sväng så får jag mer acceleration framåt, och inte i sidled.

Jag sprang även vårruset för en vecka sen. Japp, I SPÖÖÖÖREGN. Efter 5 min plaskade det i skorna men jag bet ihop och tänkte ”vafasiken, jag kan knappast bli mer blöt nu så spring bara!!” Och det gav även lite bättre resultat än väntat. Hade som mål att komma under 25 min, men när jag insåg HUR mycket det regnade så var jag aningen snäll mot mig själv och bestämde mig för att bli nöjd om jag kommer in på 26-27min på grund av omständigheterna. Men hör o häpna, jag sprang på 23;48, mitt bästa vårrus genom tiderna!

Hoppas att detta ger dig något, precis som din kunskap gav mig något. Tack!

Hälsningar från en blivande (eller pågående) löpnörd!

– Ida