mammamage pt västerås personlig träning graviditetsträning gravid graviditet kom igång gå ner i vikt platt mage jannica swärd

Sport Performance Center kan för första gången presentera Mammamage-träning i Västerås! Återträning av kontroll och stabilitet i magen efter graviditeten i mindre grupper med en certifierad PT.

Under en graviditet töjs magmusklerna ut och mister sin spänst och den raka bukmuskeln delar sig för att ge plats för barnet. Magmuskeldelningen (diastasen) läker ofta spontant under de 8 första veckorna efter förlossningen, men för vissa blir den bestående. Aktiv träning underlättar läkningen och hjälper magen att få tillbaka form och funktion. Det är viktigt att träna på rätt sätt och börja inifrån med de djupa magmuskelsystemen.

Jannica Swärdh mammamage västerås pt tränare träning personlig personal trainer certifierad graviditet

Träningen hålls av Jannica Swärdh – lic Personlig Tränare, lic Kostrådgivare, cert Mammamagetränare

Det spelar ingen roll om du är nybliven mamma eller om det gått flera år sedan förlossningen, det är aldrig för sent att bygga upp din kropp!
Nu har du chansen att komma igång med träningen tillsammans med en PT till ett reducerat pris, samtidigt lära känna andra mammor i en tillåtande och peppande miljö.
Träningen är utformad för att stärka de inre magmusklerna på ett säkert och effektivt sätt med en väl genomtänkt utveckling.

I paketet ingår

  • 6 träningstillfällen á 60 minuter.
  • Individuell undersökning av diastas och djup magmuskelfunktion (värde 800 kr).
  • Föreläsning om återträning efter graviditet.
  • Dessutom får du även hemövningar att göra mellan träningstillfällena för bästa resultat.

Tid & pris
Onsdagar kl. 14.30-15.30 med start 13 januari. Barn är självklart välkomna!
Introduktionspris 1950 kr (ord 2450 kr).

Den perfekta julklappen till dig själv eller till någon du känner!

Varmt välkommen med frågor och intresseanmälan till info@sportperformancecenter.com