pt personlig tränare träning personal trainers to watch life fitness västerås västmanland trainer coach patrick rapp sport performance center

I slutet av oktober slutfördes tävlingen Life Fitness Personal Trainers to Watch och vinnare blev Cristiano Parente från Sao Paulo i Brasilien. Tävlingen Personal Trainers to Watch hålls av företaget Life Fitness i samarbete med Life Fitness academy, International Confederation of Registers for Exercise Professionals (ICREPs), EuropeActive och American Council on Exercise (ACE).

Tävlingen består av tre delar. I den första delen skickar tränarna in en text om sig själva, varför de har valt yrket och deras coachingfilosofi. De som tas ut till del två får spela in en video på sig själva när de pratar om vad som inspirerar dem i sitt arbete och de som tas ut till sista delen får presentera ett PT-pass inför en jury.

Det många inte vet är att Patrick, som förste svensk, blev uttagen till rond två i tävlingen. Life Fitness fick in 1700 nomineringar från 43 olika länder och av dessa togs 30 ut som gick vidare till rond två. Patrick var en av dem. Av dessa 30 togs 10 ut som fick åka till New York och presentera ett PT-pass inför en jury. Tyvärr räckte det inte hela vägen denna gång men en top-30 placering av 1700 får ändå räknas som en bra placering.

Så här säger Patrick om tävlingen:

– Jag hoppas på att gå längre nästa år, jag är ju en tävlingsmänniska! Men oavsett om jag kommer till final eller inte så är en topp 30-placering bland 1700 andra tränare ett kvitto på att jag gör någonting rätt. Att jag dessutom har lyckats övertyga en internationell jury genom att skriva en text om mig och min passion för yrket tyder ju på att mitt engagemang och min vilja lyser igenom. Jag är sjukt stolt över mig själv och jag är glad och tacksam varje dag att jag får jobba med min passion att jag har så många grymma och härliga klienter att jobba med!