För någon vecka sedan fick vi den här roliga referensen kring vår tjänst löpanalys!

Här kommer jag med en uppföljning av mitt besök hos dig. Anser att jag har hunnit sprungit en del nu för att kunna utvärdera och framför allt… KÄNNA skillnad!!

Jag känner främst skillnad i min fotnedsättning, jag försöker trycka ifrån mer och det ger såklart resultat. (Och mer träningsvärk i vaderna än innan) 

När det kommer till armpendling så har jag försökt få in armbågarna mer mot kroppen och tänkt ”bricka, rakt fram” och även där funkar det såklart bättre. I och med mindre sväng så får jag mer acceleration framåt, och inte i sidled. 

Jag sprang även vårruset för en vecka sen. Japp, I SPÖÖÖÖREGN. Efter 5 min plaskade det i skorna men jag bet ihop och tänkte ”vafasiken, jag kan knappast bli mer blöt nu så spring bara!!” Och det gav även lite bättre resultat än väntat. Hade som mål att komma under 25 min, men när jag insåg HUR mycket det regnade så var jag aningen snäll mot mig själv och bestämde mig för att bli nöjd om jag kommer in på 26-27min på grund av omständigheterna. Men hör o häpna, jag sprang på 23;48, mitt bästa vårrus genom tiderna!

Hoppas att detta ger dig något, precis som din kunskap gav mig något. Tack!🤗

Hälsningar från en blivande (eller pågående) löpnörd!

Läs mer om tjänsten löpanalys HÄR!