Träna i grupp med Millie Eriksson, personlig tränare, träningsinstruktör, kostrådgivare, SM guldmedaljör i thaiboxning och VM silvermedaljör i MMA!

PT small group BOX N SWEAT är för er som vill kombinera det bästa med både personlig träning med gruppträning. Träningsformen är baserad på boxning, thaiboxning, MMA och combat strenght. En träningsform där ni inte märker av att det är jobbigt för att det är så himla kul! 

Kampsportsträning är en konstant växande träningsform och en av de mest allsidiga träningsformer som går att hitta. Du jobbar konstant med färdigheter som bland annat uthållighet, styrka, koordination, rörlighet och reaktion. Under passen kommer vi jobba en hel del med handskar samt box- och sparkmitsar men även med kroppen och övriga funktionella träningsredskap. Slag och sparkkombinationer, armbågar, knän, ground and pound, brottningsrelaterade övningar och styrke/uthållighetsövningar är vad som kommer att stå på schemat i alla dess former. En helkroppsupplevelse där ingen kroppsdel kommer att lämnas oberörd! 

Ingen som helst grundkondition eller tidigare erfarenheter krävs för att kunna starta igång gruppen. Samla ihop ett gäng mellan 3-14 personer så kör vi igång direkt!

Boka ditt första pass genom att maila Millie på millie@sportperformancecenter.com eller boka en kostnadsfri konsultation HÄR!

Prislista:

  • 1 pass: 980 SEK
  • 5 pass: 4825 SEK
  • 10 pass: 9500 SEK
  • 15 pass: 14025 SEK
  • 20 pass: 18400 SEK