Intervaller för löpning

Intervaller för löpning

100,00 kr

Kategori:

Beskrivning

Intervallträning är nyttigt av många olika anledningar! Det är ett effektivt sätt att öka din kondition, du får mycket effekt av kortare mängd arbete och du förbättrar din hälsa.

Här har vi samlat 20 stycken olika intervallpass uppdelat på olika pulszoner. Det finns intervaller som passar alla oavsett målsättning. Du behöver så klart inte vara löpare för att ha nytta av intervallerna, de passar lika bra om du håller på med andra idrotter så som fotboll, innebandy eller padel, och känner att du vill bättra på uthålligheten.

Programmet levereras som en PDF som du kan ladda ner och ha på telefonen, surfplattan eller datorn.

Vad tycker kunderna?

”SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!”
– Erica

”Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate.”
– Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
– Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com