Löparresan! – Kickstarta din löpning på 8 veckor!

Löparresan! – Kickstarta din löpning på 8 veckor!

450,00 kr

Upptäck vårt 8-veckorsprogram för att komma igång med löpning, perfekt för både nybörjare och återvändare. Ingen utrustning krävs! Bli starkare och öka din uthållighet för att kunna springa 30 minuter kontinuerligt. Ladda ned vårt flexibla program som PDF och börja din löparresa idag!

Kategori:

Beskrivning

Vill du känna dig mer uthållig och kunna njuta av lugna löprundor i solen utan att känna dig helt utmattad? Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av löpning, är detta 8-veckorsprogram perfekt för dig som vill komma igång eller återuppta löpningen med ny motivation!

Programmet är skapat av Meja Dahlberg som jobbar som PT, kostrådgivare och löpcoach. Till vardags hjälper hon både personer som vill komma igång med löpningen till dom som springer på elitnivå. Detta program är framtaget utifrån en metod hon har använt framgångsrikt på flera av sina klienter! Många som aldrig har sprungit regelbundet förr har med hjälp av programmet ”blivit löpare”!

 

Varierad Träning för Maximal framgång

Programmet består av 4 pass i veckan, varav 3 är löpning och det fjärde är en promenad. Med korta pass på 30 minuter var kan du enkelt integrera träningen i din dagliga rutin och till och med kombinera den med styrketräning, allt på bara en timme!

 

Målet: 30 minuter kontinuerlig löpning

Efter 8 veckor kommer du att vara stark nog att springa 30 minuter i sträck i det tempo du själv väljer. Det här programmet är perfekt för både nybörjare och erfarna löpare som vill förbättra sin uthållighet och öka sin förmåga att springa längre sträckor på 30 minuter.

 

Flexibelt och lättanvänt

När du köper programmet får du en pedagogisk PDF som du enkelt kan ladda ner på din telefon, surfplatta eller dator. Du har alltid tillgång till programmet och kan köra om passen när du vill. Dessutom kan du anpassa programmet efter din egen takt och köra det under längre tid för en mer gradvis progression.

 

Inga krav på utrustning eller gymkort

För att genomföra passen behövs ingen speciell utrustning (men ett par löparskor rekommenderas för bästa resultat). Du kan springa var som helst, när som helst och hur som helst!

Kom igång med din löparresa redan idag och upptäck glädjen i att bli en starkare och mer uthållig löpare!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Löparresan! – Kickstarta din löpning på 8 veckor!”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vad tycker kunderna?

”SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!”
– Erica

”Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate.”
– Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
– Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com