Fysträning för hockey

Fysträning för hockey

450,00 kr

Träna som proffsen! Träna som våra professionella hockeyspelare med vårt träningsprogram. Perfekt för dig som vill bli snabbare och öka din kondition. Anpassat för både sommarträning och under säsongen, baserat på program som används av NHL-, SHL- och Allsvenskan-spelare.

Kategori:

Beskrivning

Träna som proffsen!

Nu har du chans att träna på samma sätt som våra professionella hockeyspelare gör! Det här programmet passar dig som vill bli snabbare under dem första skären och öka din kondition så du orkar göra fler åkningar!

Vanligtvis gör vi endast individanpassade program där vi utgår från fystester vi gör med våra klienter. Men vi har fått massor av frågor om ett generellt program, och det har vi skapat nu!

Programmet passar perfekt för dig som är yngre och vill träna fysträning under sommaren. Passen går även att göra under säsongen för att bibehålla det du byggt upp. Programmet bygger på samma upplägg vi gör med våra professionella spelare från NHL, SHL och Allsvenskan!

 

Information om programmet

Antal pass: Träningsprogrammet innehåller 5 pass och är uppdelat 2 explosivitetspass, 1 styrkepass och 2 uthållighetspass.

Utrustning: Du behöver ha tillgång till gym med följande utrustning:

  • Skivstång
  • Kettlebell eller hantlar
  • Bänk
  • Släde
  • Dragapparat
  • TRX-band eller liknande
  • Assault bike eller cykel där du kan ställa ett motstånd

 

Tid: Varje pass är mellan 60-75 minuter långa.

Nivå: Träningen passar alla, junior som senior. Men du bör vara träningsvan!

Tidsperiod: Du kan göra passen under 4-8 veckor, och programmet är gjort för att framför allt göras under sommaruppehållet.

Format: När du köper programmet får du en pedagogisk PDF som du enkelt kan ladda ner på din telefon, surfplatta eller dator.

Frågor? Om du har några som helst frågor om programmet så skicka ett mail till info@sportperformancecenter.com

 

Lycka till och kör hårt!

 

Vad tycker kunderna?

”SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!”
– Erica

”Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate.”
– Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
– Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com