JUL(FYS)KALENDERN 2019

JUL(FYS)KALENDERN 2019

0,00 kr

Kategori:

Beskrivning

I december 2019 gjorde vi en julkalender med korta effektiva pass. Samtliga pass hittar du helt gratis här! Passen går att göra hemma, på gymmet eller utomhus. Du kan slå ihop flera av passen för att få ett längre pass eller så kan du använda passen som en avslutning på ett ordinarie träningspass. Dom passar även bra att göra för sig själv om du har dåligt med tid men ändå vill få in effektiva rörelser i vardagen.

Varje pass finns beskrivet i PDF-dokumentet, till varje pass finns ett videoklipp som förklarar hur passet ska gå till samt hur du kan förändra övningarna om du vill ha ett tuffare eller lättare pass.

Vad tycker kunderna?

”SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!”
– Erica

”Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate.”
– Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
– Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com