Rörlighet och stabilitet för golf

Rörlighet och stabilitet för golf

100,00 kr

Ett program för dig som vill öka rörligheten och stabiliteten med syfte att prestera bättre på golfbanan. Baserat på de övningar vi gör med våra golfspelare.

Kategori:

Beskrivning

Golf är en komplex idrott som ställer höga krav på att kroppen ska verka som en enhet, från foten upp till bål, axlar och handleder. Att slå bollen med kraft och precision är svårt utan rätt fysiska förutsättningar.

Det här är ett program för dig som vill öka rörligheten och stabiliteten med syfte att prestera bättre på golfbanan. Programmet består av ett kortare rörlighetspass och ett stabilitetspass, som båda kan genomföras efter varandra. Ihop tar passen cirka 30-45 minuter att göra beroende på träningsvana.

Programmet är baserat på de övningar vi gör med våra golfspelande klienter, motionärer som elit. Upplägget kommer i pdf-format och kan sparas och nyttjas åter. Programmen är pedagogiskt uppbyggda och till varje övning hittar du ett videoklipp som visar hur du ska göra (exempel).

Programmet är planerat så att du kan genomföra det antingen hemma, på gymmet eller utomhus. För att genomföra programmet behöver du tillgång till:

  • Gummiband

Vad tycker kunderna?

”SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!”
– Erica

”Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate.”
– Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
– Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com