Träna hemma – träningsprogram

Träna hemma – träningsprogram

200,00 kr

Kategori:

Beskrivning

Har du svårt att ta dig till gymmet eller känner du dig inte bekväm bland alla maskiner och hellre vill få till träningen hemma? Har du alltid tänkt att hemmaträning inte ger dig samma effekt som ett pass på gymmet? Har du svarat ja på någon av frågorna är detta program för dig!

I det här programmet delar personliga tränaren Patrick Rapp med sig av 16 korta och effektiva pass du kan göra vart som helst; hemma, i husbilen på semestern eller utomhus! I programmet finns 6 stycken överkroppspass, 7 benpass, 2 bålpass och 2 fyspass som utmanar din kondition. Alla pass är inspirerade av passen som Patrick själv tränar hemma. Du kan alltså förvänta dig tuffa pass, som så klart går att anpassa utifrån dina förutsättningar.

Programmet leverras som en PDF som du kan ladda ner och ha på telefon, surfplatta eller telefonen. Programmen är pedagogiskt uppbyggda och till varje övning hittar du ett videoklipp som visar hur du ska göra (exempel). Nivån på övningarna passar både dig som precis kommit igång med träningen samt dig som är mer erfaren.

För att kunna göra alla övningar kommer du behöva tillgång till följande redskap:

  • Ett par hantlar
  • Längre gummiband
  • Yogamatta (inte nödvändigt med bra att ha när man tränar hemma)

Hoppas du tycker att passen är lika bra (och jobbiga) som jag tycker! Träna hårt! /Patrick

Vad tycker kunderna?

”SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!”
– Erica

”Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate.”
– Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
– Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com