Varför står vågen still? Camilla är frustrerad över att hon ser skillnad på kroppen men inte vågen. Du får även följa med under ett I veckans avsnitt får du följa med på Camillas konditionspass, du får höra hennes tankar om att äta så kallad ”fitnessmat” och så klart får du se både Millie och Patrick köra SLUT på henne totalt! Det är bara ett par veckor kvar av projektet och efter lite uppgångar och nedgångar har vi hittat ett koncept som passar Camilla och vi får bara bättre och bättre resultat!

Följ Camilla på Instagram: https://instagram.com/millaexplore
Följ Patrick på Instagram: https://instagram.com/sportperformancecenter
Följ Millie på Instagram: https://instagram.com/ptmillie

Om Camillas 100 dagar

Hur mycket förändring kan man åstadkomma på 100 dagar?! Vad händer med kroppen om man äter bra och tränar hårt under en så lång period? Vad händer med psyket om man lyckas följa en plan, förbättrar sin sömn och minskar ner på skärmtiden? Det tänker Camilla Lindmark ta reda på!

Under 100 dagar kommer Camilla ta hjälp av personliga tränarna Patrick Rapp och Mille Eriksson för att strukturera allt kring motionen, kosten och återhämtningen. Med dessa videos vill vi visa hur vi jobbar, vilka resultat som du kan åstadkomma och så klart vilken utmaning det är att göra ett sånt här projekt! Det är ingen resa där resultaten kommer gratis, utan Camilla kommer få jobba hårt för att nå sina mål. Hoppas du vill vara med och se hur resan artar sig!