Online Coaching passar alla oavsett nivå eller målsättning! Vill du forma kroppen, stärka specifika muskelgrupper, göra en långvarig viktnedgång eller få mer inspiration och motivation? Oavsett målsättning kommer tränings- och kostupplägget som ingår vara speciellt anpassat för just dig, dina förutsättningar och dina önskemål.

Skillnaden från att göra denna resa helt själv är att jag kommer vara med dig från start till slut med uppdateringar, justeringar, coachning och peppning på alla plan. Inte bara det, ALLT sker också online.

Allt detta ingår i Online Coaching hos oss:

Individuellt kostschema

Ditt kostschema kommer att vara skräddarsytt efter dig och dina mål. Jag tar hänsyn till matpreferenser, allergier, hur mycket tid du vill lägga på matlagning samt din ekonomi. Utefter dessa punkter kommer du få ett personligt kostschema som får dig att både lyckas och må bra.


Skräddarsytt träningsschema

Ditt träningsschema kommer att vara anpassat för dig och dina mål. Jag tar hänsyn till hur ofta du vill/kan träna, tidigare skador samt din erfarenhet av träning. Du får hjälp oavsett om du är nybörjare eller har tränat ett antal år.


Uppdateringar

Vid behov och den 6:e veckan uppdaterar jag samtliga av dina planer, så vi hela tiden ser till att du är på rätt väg mot att nå dina personliga mål!

Uppföljning

Jag kommer varje vecka följa upp dig genom en utvärdering, en ”formkoll” och en check in via videosamtal. Mitt mål är att du ska må så bra som möjligt under hela resan och att du har rätt verktyg att nå dit du vill. Varje månad kommer vi också utvärdera helheten för att se till att vi är på rätt spår och att allt går åt rätt håll. 


Hur går vi tillväga?

1. Maila en intresseanmälan till millie@sportperformancecenter.com.
2. Välj något av följande alternativ för konsultation (välj det alternativ som passar dig bäst):

  • ”LIVE”-konsultation på 15 minuter via Skype där vi pratar om dig.
  • Enkät via mail där du besvarar frågor i lugn och ro.

3. Svara på detta mail med vilket alternativ du valt så utgår vi sedan därifrån! 


Tidsperiod, kostnad och betalning

Vårt paket på Online Coahing pågår 12 veckor, 31 augusti 2020 till 22 november 2020. 

Varje månad kostar 1950 SEK per månad (totalt tre månader). Betalning sker månadsvis. 

Vi följer lagen Ångerrätt vid distansköp. 

Frågor?

Du är välkommen med alla dina frågor eller funderingar till millie@sportperformancecenter.com