För sjätte (!!!) året i rad är jag nominerad till årets PT. Av över 1200 nomineringar har jag gått vidare och tillhör alltså några av Sveriges bästa personliga tränare! Tusen TACK till alla som har tagit sig tid att nominera mig, som väljer just mig som PT och som hjälper mig att hela tiden bli bättre! Jag är enormt tacksam och glad!

Det skull betyda mycket för mig om du vill lägga en röst så att jag har chans att ta mig till final: https://sv.surveymonkey.com/r/ZZN8YJ7

MIN MOTIVERING: Patrick är otroligt noggrann, lyhörd och har en stark vilja att hjälpa. Jag lider av ett diskbråck och Patrick har verkligen fått mig från totalt hopplös till hoppfull. Jag har svurit över hans elaka övningar många gånger men efter dagar av smärta slutligen tackat honom, för att det varit värt det då det hjälpt mig. Grym närvaro i samtal och väldigt kunnig om kroppen på ett nördigt sätt. Patrick har en unik förmåga att förmedla sin kunskap och att lyfta människor att våga ta kliv dem aldrig trodde var möjliga. Patrick är professionell, driven och mycket kunnig vilket gör honom till Sveriges bästa PT!

Tusen TACK! /Patrick