Välkommen på nästa års träningsresa. Tillsammans med personliga tränaren Patrick Rapp reser du till vackra Brela i Kroatien för en vecka med tuffa fyspass, god mat och trevligt sällskap.

Vill du bo i grönskande omgivningar ska du resa till Brela. Husen ligger inbäddade bland pinjer och frodig växtlighet som klättrar uppför sluttningen mot Biokovobergen. Vänder du blicken ser du Adriatiska havet azurblå vatten, och längre ut den dalmatiska skärgården, med öar som Hvar och Brac. Precis intill havet ligger Brelas lilla centrum och strandpromenaden som lockar till kilometerlånga promenader i trädens skugga.

Det kroatiska köket har lånat mycket från Italien, med både pasta, pizza och risotto på de flesta menyer. Du hittar också impulser från Balkan i allt som kommer från grillen, och närheten till havet är ännu en inspiration i köket. I Brela äter du både gott och billigt på någon av byns lokala restauranger, som precis som hotellen ofta är familjeägda.

Boende på Hotel Soline

Bluesun Hotel Soline ligger omgivet av hav på 3 sidor i Brela och har underbar arkitektur med en unik sandfärgad fasad. Hotellet erbjuder toppmoderna hälsofaciliteter och fantastisk havsutsikt. I poolområdet finns en stor terrass och en poolbar. Inomhuspoolen har en liten grotta.

Rummen är inredda av professionella inredare och de inglasade balkongerna har panoramautsikt. Luftkonditionering, gratis WiFi, minibar och lcd-tv med satellitkanaler finns i alla rum.

Den 1 500 m² stora hälsoavdelningen har en biobastu, ett turkiskt bad och en relaxavdelning med te och färsk frukt. Den finska bastun ligger på en terrass med en bubbelpool. Hälsocentret har ett tepidarium, en bar, en solterrass och en inomhusterrass med solstolar. Du kan boka olika behandlingar med salt och väldoftande medelhavsväxter.

Hotellets restaurang serverar en stor frukostbuffé samt medelhavsrätter och kontinentala rätter till middag. Du kan också besöka restaurangen Punta Rata eller vinbaren vid stranden.

Intresserad?!

Paketpris per person i delat dubbelrum: 9890SEK

Priset inkluderar:

  • Flyg enligt i ekonomiklass
  • Dagsaktuella flygplatsskatter
  • Transfer tur och retur
  • 4 nätter i dubbelrum enligt ovan
  • 4 frukost på hotellet
  • 4 middag på hotellet
  • Personliga färdhandlingar från Resia
  • Fullständigt träningsprogram med Patrick Rapp

För mer information om resan samt anmälan, maila info@sportperformancecenter.com