Vi är glada att presentera vår nya medarbetare! Rasmus Åström kommer att förstärka vårt team och jobba som personlig tränare samt gruppträningsinstruktör med start i januari 2021. Utöver att jobba med träning är Rasmus också mitt uppe i en elitkarriär som brottare och har representerat Sverige i EM som både ungdom och junior. Han har dessutom både ett silver och ett brons från Nordiska mästerskapen och flertalet SM-medaljer som både ungdom, junior och senior. Det är alltså en målinriktad och erfaren person du snart kommer kunna boka pass med!

Så här beskriver Rasmus sig själv:

Jag är mitt uppe i min elitsatsning inom brottning, som jag tränat sen jag var fem år. Jag älskar att träna och ta hand om kroppen och på senare år har intresset växt för att även hjälpa andra med sina personliga mål inom träning och kost. Att se andra lyckas med sina mål och vara en del av deras resa ger mig energi och kickar.  

Så här säger Patrick om rekryteringen:

Det är väldigt roligt att Rasmus vill jobba med oss. Han kommer in och förstärker teamet med en erfarenhet och bakgrund som är väldigt unik. Utöver sina fina meriter som landslagsbrottare så har han även lång erfarenhet som tränare där han lärt ut brottning till både barn, ungdomar och vuxna. Det ligger helt i linje med vår verksamhet där vi hjälper motionär som elit!

Rasmus tider kommer upp i bokningskalendern i slutet av december. Men redan nu kan du skicka ett mail och boka din kostnadsfria konsultation, maila rasmus@sportperformancecenter.com

Varmt välkommen Rasmus!