Välkommen till en förmiddag där du både får slå, sparka och fysa samt andas, stretcha och vara medveten. Millie Eriksson och Camilla Masaro bjuder in dig till en unik workshop.

Yogapasset:
Ett lugnt yin-yogapass där vi jobbar med djup stretch, rörlighet och smidighet. I stillhet spenderar upp till fem minuter i varje position. Här får du landa i din kropp och öva på medveten närvaro i kroppen tillsammans med ditt andetag. Ett pass för alla där du får möjlighet att bara vara helt utan prestation.

Thaiboxningspasset:
Ett fartfyllt pass för alla oavsett nivå! Här jobbar vi slag och sparkkombinationer med inslag av knän och armbågar. Vi kombinerar thaiboxningen med styrke-och fysövningar. Vi kommer att använda oss av utrustning som boxningshandskar samt slag- och sparkmittsar. Har du egna handskar så kan du ta med dig dom. Annars har vi att låna på plats!

Presentation av Camilla Masaro:
Camillas yogaresa började 2005 då hon skulle återhämta sig och stärka upp sig efter långvarig ryggproblematik, graviditeter och utmattning.
Hon utbildade sig inom Hathayogan 2007 och sedan gick hon den ettåriga utbildningen HoliYoga, en terapeutisk och mental form av yoga. Under senare år har hon förkovrat sig inom yinyogan, meditation och den mentala träningen.

Presentation av Millie Eriksson:
Millie Eriksson, utbildad personlig tränare och kostrådgivare och har på lång erfarenhet av träning på elitnivå inom både thaiboxning, MMA och dans.
För fyra år sedan skiftade Millie över från att ha dansat hela sitt liv till att börja med kampsport. På dom åren har hon bland annat vunnit 1 SM guld i thaiboxning samt att står som obesegrad med 11-0 i thaiboxning. Nu mera representerar Millie det svenska MMA landslaget och har varit på 2 VM samt ett EM, där hennes bästa merit är ett VM-silver, ett SM-guld och ett SM-silver.

Upplägg:

  • 09:30-10:30 Thaiboxning med Millie
  • 10:30-10:45 Rast/påfyllning
  • 10.45-12:15 Yin Yoga med Camilla

Anmälan görs till Millie SENAST 18/2 på: millie@sportperformancecenter.com
Bindande anmälan.

Pris: 495 SEK/person

Minsta antal deltagande: 10 pers
Max antal deltagande: 16 pers

Vi hoppas på att få se många av er på plats Söndagen den 23/2!