100 dagar har gått och 75 fantastiska träningspass har jag nu haft! Jag är sååå väldigt glad att jag träffade PT Millie.

Vi har jobbat med styrketräning, löpning och rörlighetsövningar. Tidigare har jag gått på massage pga stel/ont i nacke och axlar men det har inte behövts på hela hösten.

Jag älskar ditt tänk kring träning och kost och jag delar din inställning! Någon fysisk aktivitet är bättre än inget och vi kan äta allt men inte alltid.

Med väldigt diffusa mål har du ändå lyckats ta mig dit. Starkare och snabbar än någonsin, nu är vi där! Du har puttat mig utanför min bekvämlighetszon och du har hållit mig i handen hela vägen. Och nej, man dör inte av att bli dödstrött.

Det har inte alltid varit roligt och motivationen har svajat men då har bästa Millie peppat och stöttat. Stort tack!

– Carro

Vill du forma kroppen? Gå ned i vikt? Viktstabilisera? Bli starkare? Få bättre uthållighet? Få resultat av din träning? Lära dig mer om hur kosten spelar in i en förändring? Vi kör igång en ny omgång av 100 dagars utmaningen som kommer pågår mellan den 25e januari till den 2a maj.

100 dagars utmaning är för dig som vill göra en förändring kroppsligt, mentalt eller kunskapsmässigt. Under 100 dagar jobbar vi stenhårt mot att uppnå våra uppsatta mål. Det kommer krävas disciplin, engagemang, förståelse och tid. Men under hela resan har du hjälp av coach Millie Eriksson, utbildad personlig tränare, kostrådgivare och dessutom VM-medaljör i MMA.

Är du redo? Boka din kostnadsfria konsultation med Millie innan 23:e januari 2021 för att starta dina 100 dagar! Det finns även möjlighet att genomföra dom 100 dagarna tillsammans med nån av dina lika motiverade vänner.

Vilket paket passar dig bäst?

SILVERPAKETET

 • 2 stycken träningsprogram
 • 1 kostupplägg med justeringar under tidens gång
 • 1 PT pass/vecka i 14 veckor (totalt 14 pass)
 • Kroppsmätning vid inplanerade tillfällen med Tanita våg
 • Stöd och coachning från Millie på fysiska träffarna

Kostnad: 3 betalningar a 3680 SEK

GULDPAKETET

 • 2 stycken träningsprogram
 • 1 kostupplägg med justeringar under tidens gång
 • 2 PT pass/vecka i 14 veckor (totalt 28 pass)
 • Kroppsmätning vid inplanerade tillfällen med Tanita våg
 • Tillgång till Nutrition Data där du kan registrera träning och kost under dessa 100 dagar för att skapa en bredare förståelse under resans gång och mäta resultat
 • Checka in varje fredag skriftligt och få skriftlig feedback samt uppföljning

Kostnad: 3 betalningar a 7065 SEK

PLATINAPAKETET

 • 2 stycken träningsprogram
 • 1 kostupplägg med justeringar under tidens gång
 • 3 PT pass/vecka i 14 veckor (42 stycken pass)
 • Kroppsmätning vid inplanerade tillfällen med Tanita våg
 • Tillgång till Nutrition Data där du kan registrera träning och kost under dessa 100 dagar för att skapa en bredare förståelse under resans gång och mäta resultat
 • Checka in varje fredag skriftligt och få skriftlig feedback samt uppföljning
 • Daglig kontakt med coach Millie över sms eller mail vid akuta frågor, funderingar & liknande

Kostnad: 3 betalningar a 8815 SEK

I mitt huvud har jag typ nyss slutat spela fotboll och gått klart gymnasiet (toppformen alltså), medan verkligheten säger att det gått 8 år av långsam försummelse av kroppen. Jag har haft perioder då jag tränat på bra, men månad för månad har jag ökat i fett och minskat i muskler.

Nu, idag, väger jag 80,5kg med 19,9% i fett. Så lite har jag inte vägt sedan just gymnasiet och i såhär bra form har jag inte varit sedan 2012. Jag har, trots att jag legat på underskott i 100 dagar mått RIKTIGT BRA.

– Petter

Anmälan:

Boka en kostnadsfri konsultation HÄR med vår PT Millie Eriksson innan den 23/1 2021 för att starta upp dina 100 dagar!

Du kan även boka genom att maila till millie@sportperformancecenter.com