Boka tid

Avbokningsregler:
Avbokning måste ske minst 24 timmar innan inplanerat träningspass. Om ingen avbokning skett debiteras hela beloppet. Avbokning sker till info@sportperformancecenter.com eller till 0738-098422.

Sport Performance Center förbehåller sig rätten att avboka eller ändra bokade tider.

Skador och sjukdomar
Har du några skador eller sjukdomar som kan komma att påverka träningen direkt eller indirekt är det viktigt att du meddelar det. Oavsett hur allvarlig skadan eller sjukdomen anses vara vill vi ha information för att de inte ska bli värre eller för att du inte ska få ytterligare skador. Det är också viktigt då det kan inverka på effekten av träningen.
Sport Performance Center tar inga ansvar för eventuella skador som kan uppkomma i samband med träningspassen.

Personuppgifter
Dina personuppgifter är säkra hos oss och används bara för att informera dig och ta kontakt med dig angående din bokning, samt att skicka ut annan viktig information.

Vad tycker kunderna?

"SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!"
- Erica

"Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate."
- Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
- Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com