För företag

Föreläsningar och workshops

Hur skapar vi bästa förutsättningarna för att må bra och prestera bra? Hur kan du tänka för att det här med hälsa och välmående ska bli så lätt som möjligt? Är det verkligen så att alla måste äta var tredje timme, ta bort kolhydrater, och dricka 3 liter vatten… ?

Ett av målen med våra föreläsningar är att göra träning och hälsa lättillgängligt och lättöverskådligt. Vi bryter ner hälsa till lätta principer och presenterar det med hjälp av glimten i ögat.

Förutom våra populära föreläsningar håller vi även workshops i hur du kan träna för hälsa och prestation. Vad är egentligen ett knäböj och vilka tre övningar ska du göra för att avlasta ryggen om du sitter mycket på jobbet?!

Både föreläsningar och workshops är populära inslag i arbetsdagen och på kick-offen.

Kontakta oss för att veta mer!

Företagsträning

Fördelarna med fysisk aktivitet vet alla om och varje vecka kan vi läsa om vilka fördelar träning har på bland annat produktivitet och kreativitet. Vi arbetar efter mottot att mår vi bra så prestera vi bra!

Vi är säkra på att du med regelbunden träning i företaget får en ökad trivsel och minskad stress. Genom att implementera träning för dina anställda ökar du hälsonivån och minskar på det sättet onödiga sjukskrivningar.

Vi erbjuder träning för ditt företag där målet är att alla ska komma från passet glada, fulla av energi och orka lite mer än innan. Vi garanterar svett, team spirit och gladare medarbetare!

Kontakta oss för att veta mer!

Vi har bland annat inspirerat

Vad tycker kunderna?

"SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!"
- Erica

"Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate."
- Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
- Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du har alltid en gratis konsultation hos SPC där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com