TISDAGSFYS

TISDAGSFYS är passet där vi tränar i intervallform. Det är olika intervaller varje pass och även olika övningar varje pass. Ena passet tränar vi till exempel 15 sekundersintervaller med 15 sekunders vila och nästa pass kanske vi prövar på 50 sekundersintervaller med 20 sekunders vila.

Det enda du vet innan du kommer till passet är att det kommer bli svettigt och roligt!

 

Tider:
Tisdagar 17:30
Längd: 60 minuter

Pris:
Enskilt pass: 100 SEK
10-kort: 750 SEK

Bild på deltagarna på ett fredagsfys på sport performance center

FREDAGSFYS

FREDAGSFYS är vårt cirkelpass där vi alltid tränar 30 sekundersintervaller. Dock förändras övningarna och övningsordning, vi har haft pass varje fredag i fyra års tid och inget pass har någonsin varit det andra likt. Vi blandar både övningar med redskap så som kettlebells, medicinbollar och skivstänger med kroppsviktövningar så som knäböj och burpees.

Passet passar, som samtlig av våra pass, dig som precis ska komma igång med träningen till dig som letar nya utmaningar!

 

Tider:
Fredagar 17:30
Längd: 60 minuter

Pris:
Enskilt pass: 100 SEK
10-kort: 750 SEK

SÖNDAGSFYS

SÖNDAGSFYS är passen där vi blandar styrka och uthållighet. Du får instruktion i en viss övning, till exempel marklyft. Sedan använder vi den övningen i ett uthållighetsmoment. Eftersom det är små grupper och erfarna instruktörer passar detta pass dig som verkligen vill ta ut dig och även dig som vill ha lite ny inspiration. Träningen blir effektiv och säker!

 

Tider:
Söndagar 16.00
Längd: 60 minuter

Pris:
Enskilt pass: 100 SEK
10-kort: 750 SEK

FIGHTFYS

Detta pass är en blandad kompott inspirerad av kampsportens fysiska moment. Här kommer vi jobba med allt från styrkeövningar till kampsport i form av slag och sparkar. Lika roligt för motionären som för proffset, och absolut lika jobbigt! En helkroppsupplevelse där ingen muskel lämnas oberörd.

Ingen förkunskap krävs.Vi har lånehandskar men rekommenderar att ta med egna handskar att använda vid behov.

 

Tider:
Måndagar 17:30
Längd: 60 minuter

Pris:
Enskilt pass: 100 SEK
10-kort: 750 SEK

CIRKELN

Välkommen till det perfekta sättet att inleda fredagen på! Ställ klockan tidigt och förbered dig på 45 minuter redskapsträning på ett gäng olika stationer. Vi sätter igång en timer och kör varv efter varv tills både passet och du själv är HELT slut!

 

Tider:
Fredagar 06:30
Längd: 45 minuter

Pris:
Enskilt pass: 100 SEK
10-kort: 750 SEK

YOGA

YINYOGA passar alla då samtliga positioner kan anpassas efter behov med hjälp av filtar, bolster och block. Kirsti guidar klasser med syftet att förbättra rörlighet, öka andningsmedvetenhet och mindset.

Hennes klasser passar lika bra som komplement till andra träningsformer som för stela kontorsryggar och stressade hjärnor som går på högvarv och behöver varva ner.

 

Just nu har vi tyvärr inga yogapass.

Riktigt bra, genomtänkt träning som ger resultat i form av bättre resultat, hållbarare kropp och massor av träningsvärk.

– Martin Gerhardsson

Fredagsfys på Sport Performance Center är det bästa man kan göra för sig själv. Bra engagerad tränare oavsett om man är en nybörjare som mig eller en elitidrottare.

– Alex Ghebru Forsman

Träningen på Sport Performance Center är så grymt bra! Jag pressar mig själv förbi min comfort zone varenda gång. Bra variation på övningar.

– Annah Ekbäck Filipsson

Bästa träningsstället i stan med den grymmaste PTn som får oss som tränar att ta i det där lilla extra!

– Danny Vingehag