Gruppträning

jill-vafab-miljö-Patrick-Rapp-pt-i-västerås-personlig-tränare jill

ONSDAGSFYS

ONSDAGSFYS är passet där vi tränar i intervallform. Det är olika intervaller varje pass och även olika övningar varje pass. Ena passet tränar vi till exempel 15 sekundersintervaller med 15 sekunders vila och nästa pass kanske vi prövar på 50 sekundersintervaller med 20 sekunders vila.

Det enda du vet innan du kommer till passet är att det kommer bli svettigt och roligt!

 

Onsdagar 17:30
Längd: 60 minuter

Pris:
Enskilt pass: 100 SEK
10-kort: 650 SEK
Första gången på SPC: Gratis så klart!

FREDAGSFYS

FREDAGSFYS är vårt cirkelpass där vi alltid tränar 30 sekundersintervaller. Dock förändras alltid övningarna och övningsordning, vi har haft pass varje fredag i tre års tid och inget pass har någonsin varit det andra likt.

Passet passar, som samtlig av våra pass, dig som precis ska komma igång med träningen till dig som letar nya utmaningar!

 

Fredagar 17:30
Längd: 75 minuter

Pris:
Enskilt pass: 100 SEK
10-kort: 650 SEK
Första gången på SPC: Gratis så klart!

SÖNDAGSFYS

SÖNDAGSFYS är passen där vi blandar styrka och uthållighet. Du får instruktion i en viss övning, till exempel marklyft. Sedan använder vi den övningen i ett uthållighetsmoment. Eftersom det är små grupper och erfarna instruktörer passar detta pass dig som verkligen vill ta ut dig och även dig som vill ha lite ny inspiration. Träningen blir effektiv och säker!

 

Söndagar 16.00
Längd: 60 minuter

Pris:
Enskilt pass: 100 SEK
10-kort: 650 SEK
Första gången på SPC: Gratis så klart!

Riktigt bra, genomtänkt träning som ger resultat i form av bättre resultat, hållbarare kropp och massor av träningsvärk.

– Martin Gerhardsson

Fredagsfys på Sport Performance Center är det bästa man kan göra för sig själv. Bra engagerad tränare oavsett om man är en nybörjare som mig eller en elitidrottare.
– Alex Ghebru Forsman

Boka ett pass, fyll vattenflaskan & börja ladda!

Vad tycker kunderna?

"SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!"
- Erica

"Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate."
- Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
- Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com