Succén är tillbaks! Online Coaching med Millie Eriksson

12 veckor med start 25 januari och slut 18 april.

Online Coaching passar alla oavsett nivå eller målsättning! Vill du forma kroppen, stärka specifika muskelgrupper, göra en långvarig viktnedgång eller få mer inspiration och motivation? Oavsett målsättning kommer tränings- och kostupplägget som ingår vara speciellt anpassat för just dig, dina förutsättningar och dina önskemål.

Skillnaden från att göra denna resa helt själv är att jag kommer vara med dig från start till slut med uppdateringar, justeringar, coachning och peppning på alla plan. Inte bara det, ALLT sker också online.

Allt detta ingår i Online Coaching hos oss:

  • Träningsupplägg X2
  • Kostschema och kostjusteringar
  • Incheckning + formkoll
  • Veckovisa återkopplingar
  • Daglig kommunikation  
  • Justeringar vid behov
  • Millies coachning och stöd när du behöver den som mest.

Individuellt kostschema

Ditt kostschema kommer att vara skräddarsytt efter dig och dina mål. Jag tar hänsyn till matpreferenser, allergier, hur mycket tid du vill lägga på matlagning samt din ekonomi. Utefter dessa punkter kommer du få ett personligt kostschema som får dig att både lyckas och må bra.

Skräddarsytt träningsprogram

Ditt träningsprogram kommer att vara anpassat för dig och dina mål. Jag tar hänsyn till hur ofta du vill/kan träna, tidigare skador samt din erfarenhet av träning. Du får hjälp oavsett om du är nybörjare eller har tränat ett antal år.

Uppdateringar

Vid behov och den 6:e veckan uppdaterar jag samtliga av dina planer, så vi hela tiden ser till att du är på rätt väg mot att nå dina personliga mål!

Uppföljning

Varje fredag förmiddag är det dags att skicka in ett mail till mig för en så kallad ”formkoll” och check in som jag under fredag eftermiddagen kommer att följa upp och utvärdera. Mitt mål är att du ska må så bra som möjligt under hela resan och att du har rätt verktyg att nå dit du vill. När halva tiden har gått kommer vi också utvärdera helheten för att se till att vi är på rätt spår och att allt går åt rätt håll.

Vi kommer också ha daglig kontakt från och med måndag-fredag vid behov och när du känner att du behöver extra inspiration!

Visst låter det bra? Så här går du tillväga!

1. Skicka en intresseanmälan via e-post till millie@sportperformancecenter.com

2. När du fått bekräftelse ifrån Millie är det dags att lära känna dig och få veta lite om vart vi ska vara när våra 12 veckor är klara tillsammans!
– Du kommer att få en enkät via mail där du besvarar frågor i lugn och ro om både kost och träning.

3. Nu är det bara tuta och köra! Förbered dig på 12 veckor av både fysisk och mental utveckling!

Tidsperiod, kostnad och betalning

Vårt paket på Online Coahing pågår 12 veckor, 25 januari 2021 till 18 april 2021

Varje månad kostar 1950 SEK per månad (totalt tre månader). Betalning sker månadsvis.

Vi följer lagen Ångerrätt vid distansköp.

Skicka in din anmälan IDAG till millie@sportperformancecenter.com