Fyra guld & ett silver på Karate-SM

 

karate västerås edis sabic tomaz korkmaz shitoryu wado kai ryu kofukan sm guld silver pt personal trainer personlig tränare träning patrick rapp sport performance center västmanland

I helgen gick årets SM i karate av stapeln i Göteborg. Sport Performance Center hade två idrottare på plats och medaljräkningen blev totalt fyra guld och ett silver.

Edis Sabic tog med sig tre guld och ett silver hem och Tomaz Korkmaz tog med sig ett guld hem.

Stort GRATTIS till er båda!

 

Vad tycker kunderna?

"SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!"
- Erica

"Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate."
- Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
- Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com